Le a kalappal az MSZP előtt – ismét bizonyította a párt, hogy milyen fából faragták


DK, irodatűz - Fotó: Demokratikus Koalíció
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az MSZP most ismét bizonyította, hogy a szolidaritás nem csak egy politikai termék, szemben a Fidesz által hirdetett polgári Magyarországgal.

Sokkolóan hatott a tegnapi nap folyamán a hír, mely szerint a Demokratikus Koalíció központi irodája kiégett. Ez természetesen minden pártnak nehézséget okozna, ha a “központi idegrendszer” megszűnik. Na de az MSZP nem maradt tétlen.Dacára annak, hogy a két párt között rengeteg konfliktus és egyébként is versengés van az MSZP még azon a napon bejelentette, hogy szolidáris a DK-val.

Molnár Zsolt a szocialisták Budapesti elnöke kijelentette, hogy az MSZP irodái nyitva állnak a pártközpont nélkül maradt párt számára. Ahogy Molnár fogalmaz: “őszintén sajnáljuk, minden szolidaritásunk az övék. Amennyiben szükséges, irodáink nyitva állnak előttük!”

Mindeközben Gyurcsány Ferenc a DK elnöke is felhívást tett közzé, melyben a párt támogatóitól anyagi támogatást kér az újrakezdéshez. Mint a pártelnök fogalmaz: “Nem titok, hogy a DK központja teljesen megsemmisült a tűzben, így minden segítség nagyon fontos. Aki segíteni szeretne, az mostantól az alábbi számlaszámra való utalással megteheti. ”

A Demokratikus Koalíció közössége

Számlaszám: K&H bank 10400171-50526590-49821008
IBAN: HU72 10400171 50526590 49821008
SWIFT: OKHBHUHB

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük