Le a kalappal az MSZP előtt – ismét bizonyította a párt, hogy milyen fából faragták


DK, irodatűz - Fotó: Demokratikus Koalíció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP most ismét bizonyította, hogy a szolidaritás nem csak egy politikai termék, szemben a Fidesz által hirdetett polgári Magyarországgal.

Sokkolóan hatott a tegnapi nap folyamán a hír, mely szerint a Demokratikus Koalíció központi irodája kiégett. Ez természetesen minden pártnak nehézséget okozna, ha a “központi idegrendszer” megszűnik. Na de az MSZP nem maradt tétlen.

Dacára annak, hogy a két párt között rengeteg konfliktus és egyébként is versengés van az MSZP még azon a napon bejelentette, hogy szolidáris a DK-val.

Molnár Zsolt a szocialisták Budapesti elnöke kijelentette, hogy az MSZP irodái nyitva állnak a pártközpont nélkül maradt párt számára. Ahogy Molnár fogalmaz: “őszintén sajnáljuk, minden szolidaritásunk az övék. Amennyiben szükséges, irodáink nyitva állnak előttük!”

Mindeközben Gyurcsány Ferenc a DK elnöke is felhívást tett közzé, melyben a párt támogatóitól anyagi támogatást kér az újrakezdéshez. Mint a pártelnök fogalmaz: “Nem titok, hogy a DK központja teljesen megsemmisült a tűzben, így minden segítség nagyon fontos. Aki segíteni szeretne, az mostantól az alábbi számlaszámra való utalással megteheti. ”

A Demokratikus Koalíció közösségeSzámlaszám: K&H bank 10400171-50526590-49821008
IBAN: HU72 10400171 50526590 49821008
SWIFT: OKHBHUHB


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük