DK, irodatűz - Fotó: Demokratikus Koalíció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP most ismét bizonyította, hogy a szolidaritás nem csak egy politikai termék, szemben a Fidesz által hirdetett polgári Magyarországgal.

Sokkolóan hatott a tegnapi nap folyamán a hír, mely szerint a Demokratikus Koalíció központi irodája kiégett. Ez természetesen minden pártnak nehézséget okozna, ha a “központi idegrendszer” megszűnik. Na de az MSZP nem maradt tétlen.

Dacára annak, hogy a két párt között rengeteg konfliktus és egyébként is versengés van az MSZP még azon a napon bejelentette, hogy szolidáris a DK-val.

Molnár Zsolt a szocialisták Budapesti elnöke kijelentette, hogy az MSZP irodái nyitva állnak a pártközpont nélkül maradt párt számára. Ahogy Molnár fogalmaz: “őszintén sajnáljuk, minden szolidaritásunk az övék. Amennyiben szükséges, irodáink nyitva állnak előttük!”

Mindeközben Gyurcsány Ferenc a DK elnöke is felhívást tett közzé, melyben a párt támogatóitól anyagi támogatást kér az újrakezdéshez. Mint a pártelnök fogalmaz: “Nem titok, hogy a DK központja teljesen megsemmisült a tűzben, így minden segítség nagyon fontos. Aki segíteni szeretne, az mostantól az alábbi számlaszámra való utalással megteheti. ”

A Demokratikus Koalíció közössége

Számlaszám: K&H bank 10400171-50526590-49821008
IBAN: HU72 10400171 50526590 49821008
SWIFT: OKHBHUHB


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: