Friss – Kálmán Olga cáfolta a róla keringő pletykákat


Kálmán Olga - Fotó: Google News
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha Magyarországon az előítélet és a hülyeség adózási tétel lenne ezekből élne az államkincstár…

Történt ugyanis, hogy Kálmán Olga szerepelt egy TV műsorban, ami a médiában úgy lett szétkürtölve, hogy Olga a jobbikos N1 TV-nél folytatja pályafutását…

Erre reagált Kálmán Olga a közösségi oldalán, ezt változtatások nélkül idézzük:

Kedves érdeklődő, aggódó, vagy éppen értetlenkedve csodálkozó olvasó/néző!

Hasonlóképpen értetlenkedve, csodálkozva olvasom a híreket, miszerint a Jobbik pártalapítványa által működtetett N1 tévén tértem vissza, azt választottam.

Amennyiben egy médiumban vendégként, vagy nyilatkozóként szerepelni a visszatérést jelenti, úgy már visszatértem az RTL Klubon, a Spektrum Home-on, a Bestben, a Meglepetésben, a Retox-ban, a 24.hu-n versmondólányként, a Magyar Hangban, a youtube-on.

Az értetlenségemet csak fokozza, hogy miért csak én tértem vissza, a többi vendég meg maradhatott vendég. És halkan üzenem az „ugye, hogy ugye, balos volt, fideszes volt, jobbikos lett” felkiáltással megszólaló véleményvezéreknek, hogy baloldali pártalapítvány által üzemeltetett internetes tévébe nem hívtak még vendégként. Ja, mert, hogy nincs? Biztosan erről is én tehetek 🙂
#saller
#kalmanolga
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük