Hamu és füst – Ennyi maradt a DK irodáiból a borzalmas tűz után


DK, irodatűz - Fotó: Demokratikus Koalíció
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ma délután hatalmas tűz volt a Belvárosban, mint erről korábban már beszámoltunk. A kár mértéke egyelőre felbecsülhetetlen…

Tűzoltóság nagy erőkkel vonult a helyszínre, egy időre a körúti Combinót is leállították és az oltás idejére több BKV-járatot eltereltek. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint 400 négyzetméter égett le.

Ami azóta történt:

A DK tájékoztatta a Nyugatifényt, hogy: a legtöbb irodájuk teljesen kiégett, falak omlottak össze, valamint a tetőszint egy helyen ráomlott az alatta lévő irodákra. A károk felmérése még folyamatban van.

Eloltották a tüzet az irodaházban – közölte a Katasztrófavédelem az MTI-vel.

A helyszínen 10 tűzoltó-gépjárművel mintegy 40 fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott. Az egységek szerint jelenleg utómunkálatokat végeznek.

A DK újabb közleményt adott ki, eszerint a mai Teréz körúti tűz az épületnek elsősorban a DK irodáinak is helyet adó 5. emeletét érintette. A tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett; a DK irodái teljesen megsemmisültek. Az anyagi kár jelentős, személyi sérülés nem történt.

Fotó: Demokratikus Koalíció

Forrás: Nyugatifény (itt videót is találnak a szörnyű tűzesetről) / DK / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük