Hamu és füst – Ennyi maradt a DK irodáiból a borzalmas tűz után


DK, irodatűz - Fotó: Demokratikus Koalíció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ma délután hatalmas tűz volt a Belvárosban, mint erről korábban már beszámoltunk. A kár mértéke egyelőre felbecsülhetetlen…

Tűzoltóság nagy erőkkel vonult a helyszínre, egy időre a körúti Combinót is leállították és az oltás idejére több BKV-járatot eltereltek. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint 400 négyzetméter égett le.

Ami azóta történt:

A DK tájékoztatta a Nyugatifényt, hogy: a legtöbb irodájuk teljesen kiégett, falak omlottak össze, valamint a tetőszint egy helyen ráomlott az alatta lévő irodákra. A károk felmérése még folyamatban van.

Eloltották a tüzet az irodaházban – közölte a Katasztrófavédelem az MTI-vel.

A helyszínen 10 tűzoltó-gépjárművel mintegy 40 fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott. Az egységek szerint jelenleg utómunkálatokat végeznek.

A DK újabb közleményt adott ki, eszerint a mai Teréz körúti tűz az épületnek elsősorban a DK irodáinak is helyet adó 5. emeletét érintette. A tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett; a DK irodái teljesen megsemmisültek. Az anyagi kár jelentős, személyi sérülés nem történt.

Fotó: Demokratikus Koalíció


Forrás: Nyugatifény (itt videót is találnak a szörnyű tűzesetről) / DK / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük