Gyász és szomorúság – Egy színészóriással megint több játszik az égi társulatban


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Meghalt sokak nagy kedvence, gyászol a filmvilág és krimi szerető közönség…

Meghalt Rolf Hoppe német színész, aki pályafutása alatt több mint 400 film- és tévészerepet játszott, szerepelt az Oscar-díjas Mephistóban és a Tetthely című népszerű krimisorozatban is.

A 87 éves színész szerdán Drezda környéki otthonában halt meg – közölte családja. Hoppe egyike volt az NDK-beli filmsztároknak, színpadi és filmes pályafutása a hatvanas években kezdődött.

Karakterszínészként a nemzetközi elismerést a nyolcvanas évek elején Szabó István Mephisto című Oscar-díjas alkotása hozta el számára, amelyben Hermann Göring tábornok szerepét játszotta el.

A népszerű német színészt A polip című olasz maffiasorozatban, a Tetthely című krimisorozatban ismerhette meg az egész világ. De kapott epizódszerepeket az Álomhajó című sorozatban, valamint rengeteg más krimiben és háborús tematikájú filmben is…

Béke poraira.

Forrás: Origo / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük