Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hatalmas tűz van a Belvárosban!

A 4-es és a 6-os villamos nem közlekedik a Jászai Mari tér és az Oktogon között – közölte a BKK az utasok türelmet kérve.

A Nagykörúton mindkét irányban hatalmas a dugó, a Váci úton befelé és a Bajcsy-Zsilinszky úton kifelé is akadozik a haladás a Nyugati térhez közeledve. A környező utcákban is tumultusra kell készülni.

A katasztrófavédelem közölte: körülbelül kétszáz négyzetméteren ég egy négyemeletes épület tetőszerkezete a VI. kerületben, a Teréz körúton. A helyszínre a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult.

A DK közleményből kiderül, hogy a párt központi irodája is ebben az épületben van. Mint írják, a tűz azt az emeletet érinti, amelyen ezek az irodák is vannak. A tűzoltók már végzik az oltást, a tűz okáról és körülményeiről egyelőre semmit sem tudunk. A tűz idején egyetlen munkatársunk sem tartózkodott az irodákban, személyi sérülésről nincs tudomásunk.

Körülbelül négyszáz négyzetméteren ég egy négyemeletes épület tetőszerkezete a VI. kerületben, a Teréz körúton. A fővárosi tűzoltók tíz járművel vonultak ki a helyszínre, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kilenc – köztük három emelőre szerelt – vízsugárral oltják a lángokat.

A 24.hu oldalán folyamatos a közvetítés a történésekről.

Forrás: 24.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: