Bréking! – Újabb mérgező élelmiszerek, rögtön kettő is! Mutatjuk mit ne egyen/igyon meg!!!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Két terméket is visszahívnak az élelmiszerboltok. Az egyiket konkrétan szalmonellafertőzés miatt!

A fagyasztott zöldség, a tej és a kolbász után mi jön még??? Ehetünk/ihatunk még egyáltalán valamit? Bármit fogyaszthatunk nyugodt szívvel? Adhatjuk az élelmiszereket gyermekeinknek, unokáinknak?

A Spar a sajátmárkás citromfű teáját vonja ki a forgalomból, míg a Lidl szalmonellával fertőzött fűszer keverékre hívja fel a figyelmet.

A SPAR weboldalán hívja fel a figyelmet, hogy kivonja a forgalomból a következő termékét:

L46113 tételazonosítóval rendelkező SPAR citromfűlevél tea 20x1g
A tea nem felelt meg a minőség ellenőrzési teszten, ezért az áruház kivonja azt a forgalomból, és egyben vissza is hívja a terméket. Az áruházba történő visszavitel során a SPAR kifizeti a termék vételárát.

A Lidl weboldalán tájékoztatja a vásárlókat, hogy a:

20grammos Mikado fűszerkeverékét szalmonellafertőzés miatt visszahívja, a vételárat pedig kifizeti a vásárlóknak. A fertőzés a bolt tesztje szerint kizárólag a 12.03.2020-as minőségmegőrzési idejű és L803101-es tételszámú Mikado fűszer keveréket illeti.A tájékoztatóban felhívják a figyelmet, hogy a termék hőkezelés után nem okoz szalmonellás megbetegedést.

Forrás: Pénzcentrum


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük