Aki bűnözőt bújtat, az maga is bűnös! Vagy nem? – Az MSZP és a DK is keményen beleállt Orbánba (videó a cikkben)


Nikola Gruevski, Orbán Viktor - Fotó: EurActiv.com
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ott, Macedoniában, legalább működik a demokrácia, szemben Magyarországgal, ahova viszont nyugodtan jöhet bűnöző politikus, itt “baráti ölelés” várja! Micsoda országot és micsoda országvezetőket “tűrünk “

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz az Orbán-kormány ellen embercsempészet és illegális határátlépés segítése miatt. A DK felszólítja a kormányt: hagyjon fel a hazudozással, fejezze be a mellébeszélést, és mondja el elejétől a végéig, hogy hogyan csempészték be illegális bevándorlóként az elítélt bűnözőt.
Dr. Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke, EP – képviselője

 

Az MSZP zseniális kisfilmet készített Orbán és Gruevszki vonatkozásában… Vajon kihez menekült Gruevszki? Hát persze, hogy Orbánhoz! Úgy tűnik, ha valaki Viktor barátja, akkor rá nem vonatkoznak a magyar törvények.
Kattints a megosztásra, hadd lássák minél többen, kivel is barátkozik Orbán!

Magyarországot így megalázni és ennyiszer rossz hírét kelteni egy miniszterelnöknek már több mint bűn! Az , hogy a Fideszen belül nincs egy tisztességes ember , aki fel emelné a hangját ezek ellen, a saját becsülete védelmében?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük