A szocik két egyszerű kérdéssel a padlóra küldték Szijjártót


Hungary's Minister of External Economy and Foreign Affairs Peter Szijjarto informs speaks during a press conference about the illegal migration situation into Hungary in Budapest on June 24, 2015. Hungary said Tuesday it has indefinitely suspended the application of a key EU asylum rule in order "protect Hungarian interests", prompting Brussels to seek immediate clarification., Image: 250814010, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nehéz napok jönnek a fideszes fiúkra az már biztos…

Már többször írtunk az Orbán körül napokban kirobbant botrányról, főleg, hogy újabb és újabb részletek látnak napvilágot a maffia-kormány legújabb nyomdafestéket nem tűrő tettéről.

Most a szocialisták fektették két vállra az ország Petikéjét…

2 egyszerű kérdés Szijjártó Péterhez

Macedón állampolgárok útlevél nélkül, csupán személyi igazolvánnyal beléphetnek Magyarország területére?
Amennyiben nem, akkor Nikola Gruevszki útlevél nélkül hogyan jutott át a katonák és rendőrök által őrzött déli határzáron?

MSZP


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük