Korózs Lajos kíméletlenül odaszúrt “10 parancsolat” Káslernek – Ön egyetért az MSZP politikusával?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nemrégiben megírta a Pravda az MTI, hogy díszdoktorrá avatták Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét. Na erre reagált Korózs, nem is gyengén!

Az emberminiszter, aki szerint a legtöbb betegség gyógyítható lenne a 10 parancsolat betartatásával most ismét emberére akadt. Úgy tűnik nem fogja megúszni Korózs Lajos MSZP-s parlamenti képviselő kritikáit. És ami azt illeti Korózs virtuális tolla mindig célt is talál.De mi a hír: hétfőn az oroszországi Voronyezsben a Nyikolaj Burdenko Állami Orvostudományi Egyetem 100. évfordulójára megrendezett ünnepségen díszdoktorrá avatták Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét – adja közre a miniszter minisztériuma.

Erre a hírre reagált a szocialista politikus internetes oldalán annyit hozzáfűzve a csodaeseményhez, hogy:

 Szakmai körökben azt hallani ilyen szinten is van a szakmai tudása Kásler “professzornak”.

A szociálpolitikában való ténykedéséért a Kim Il-sung Egyetem fogja díszdoktori címmel méltatni?

mintegy felhívva a figyelmet arra, hogy az orvosi szakmában tett kijelentéseinél jobban már csak a szociálpolitikában végzett rombolása elismeréseként lehetne Észak-Korea díszdoktora is.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük