Korózs Lajos kíméletlenül odaszúrt “10 parancsolat” Káslernek – Ön egyetért az MSZP politikusával?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nemrégiben megírta a Pravda az MTI, hogy díszdoktorrá avatták Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét. Na erre reagált Korózs, nem is gyengén!

Az emberminiszter, aki szerint a legtöbb betegség gyógyítható lenne a 10 parancsolat betartatásával most ismét emberére akadt. Úgy tűnik nem fogja megúszni Korózs Lajos MSZP-s parlamenti képviselő kritikáit. És ami azt illeti Korózs virtuális tolla mindig célt is talál.

De mi a hír: hétfőn az oroszországi Voronyezsben a Nyikolaj Burdenko Állami Orvostudományi Egyetem 100. évfordulójára megrendezett ünnepségen díszdoktorrá avatták Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét – adja közre a miniszter minisztériuma.

Erre a hírre reagált a szocialista politikus internetes oldalán annyit hozzáfűzve a csodaeseményhez, hogy:

 Szakmai körökben azt hallani ilyen szinten is van a szakmai tudása Kásler “professzornak”.

A szociálpolitikában való ténykedéséért a Kim Il-sung Egyetem fogja díszdoktori címmel méltatni?

mintegy felhívva a figyelmet arra, hogy az orvosi szakmában tett kijelentéseinél jobban már csak a szociálpolitikában végzett rombolása elismeréseként lehetne Észak-Korea díszdoktora is.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük