Gurmai Zita úgy megszégyenítette Orbánékat, hogy 8 napon túl gyógyul


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Bizony nagyon nagyon igaza van Gurmai Zitának az MSZP parlamenti képviselőjének.

Nemrégiben robbant a bomba, mely szerint 200 ezer embert károsított meg hét éven át a kormány a rokkantsági ellátás alkotmányellenes csökkentésével – állítja egy szakértő a Népszava hasábjain. Az ügy lényege az, hogy egy 2012-es törvény  bevezetése értelmében hét éven keresztül havonta nagyjából ötmilliárd, azaz összesen több százmilliárd forinttal károsította meg a kormány a megváltozott munkaképességűeket.

Az Ab által – a Kúria kezdeményezése nyomán – megsemmisített, a rokkantsági ellátás drasztikus csökkenését eredményező szabály 200 ezer valamilyen fogyatékkal élőt érintett. Az összesen negyedmillió ellátásban részesülőt alapulvéve átlagosan havi húszezer forinttal csökkent a járandóságuk.

Gurmai Zita minderre nagyon találó módon reagált:

Egy kopasz férfi kitépett 20 ezer forintot egy rokkant ember kezéből.
Mit szól hozzá?

Na, pont ezt csinálták Orbánék 7 éven át minden hónapban 200 ezer rokkant emberrel! Havonta átlagosan 20 ezer forintot vettek el sokszor magatehetetlen betegektől, hogy aztán ebből a pénzből luxuséletet éljenek!Az MSZP szerint ezt a pénzt vissza kell adni a meglopott rokkantaknak! Ugye nem vagyunk egyedül ezzel az állásponttal?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük