Gurmai Zita úgy megszégyenítette Orbánékat, hogy 8 napon túl gyógyul


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bizony nagyon nagyon igaza van Gurmai Zitának az MSZP parlamenti képviselőjének.

Nemrégiben robbant a bomba, mely szerint 200 ezer embert károsított meg hét éven át a kormány a rokkantsági ellátás alkotmányellenes csökkentésével – állítja egy szakértő a Népszava hasábjain. Az ügy lényege az, hogy egy 2012-es törvény  bevezetése értelmében hét éven keresztül havonta nagyjából ötmilliárd, azaz összesen több százmilliárd forinttal károsította meg a kormány a megváltozott munkaképességűeket.Az Ab által – a Kúria kezdeményezése nyomán – megsemmisített, a rokkantsági ellátás drasztikus csökkenését eredményező szabály 200 ezer valamilyen fogyatékkal élőt érintett. Az összesen negyedmillió ellátásban részesülőt alapulvéve átlagosan havi húszezer forinttal csökkent a járandóságuk.

Gurmai Zita minderre nagyon találó módon reagált:

Egy kopasz férfi kitépett 20 ezer forintot egy rokkant ember kezéből.
Mit szól hozzá?

Na, pont ezt csinálták Orbánék 7 éven át minden hónapban 200 ezer rokkant emberrel! Havonta átlagosan 20 ezer forintot vettek el sokszor magatehetetlen betegektől, hogy aztán ebből a pénzből luxuséletet éljenek!

Az MSZP szerint ezt a pénzt vissza kell adni a meglopott rokkantaknak! Ugye nem vagyunk egyedül ezzel az állásponttal?

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük