Gonosz vicc terjed Orbánról és a kőrözött macedón miniszterelnökről – van benne igazság bőven!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Valóban gonosz vicc terjed Orbánról és a volt macedón miniszterelnökről az internet berkeiben. Ami azt illeti az internet lett az új népi bölcsesség kútja ugyanis amennyire “gyilkosan” annyira tisztán látja a néplélek mindazt, ami történik valójában.

Az a helyzet, hogy a kormányzatunk szerint a Nikola Gruevski a nemzetközi és macedón baloldal valamint Soros György által üldözött politikus, ám a valóságban az a helyzet, hogy Mr. Gruevski bizony egy illiberális Micimackó módjára úgy nyúlkált a közpénzekben, mint a valódi Mici az almáriumban lévő mézhez.

Akit a pontos háttér érdekli, nos Kovács László MSZP-s politikus, korábbi külügyminiszter zseniális módon leírta, hogy ki is ez a macedón mackó és mindemellett baromi közérthető is:

A volt külügyminiszter kitálalt – Orbánék durván megüthetik a bokájukat a macedón miniszterelnök miatt

Nos ha a kormánykommunikációból indulunk ki, akkor az a helyzet, hogy bár áll a déli határkerítést annak érdekében, hogy “kívül tartsa a más kultúrájú embereket” a hazánkból. Azonban a korrupció miatt elítélt volt miniszterelnök papírok nélkül átcsusszant a magyar kormány vasfelügyelete alatt álló kerítésen. Ezt pedig az internet népművészete úgy értékelte:

hogy ennek egyetlen oka, hogy  Mr. Gruevski nem más kultúrájú, pontosan ugyanaz a kultúrája mint Orbánnak – a korrupció


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük