Gonosz vicc terjed Orbánról és a kőrözött macedón miniszterelnökről – van benne igazság bőven!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Valóban gonosz vicc terjed Orbánról és a volt macedón miniszterelnökről az internet berkeiben. Ami azt illeti az internet lett az új népi bölcsesség kútja ugyanis amennyire “gyilkosan” annyira tisztán látja a néplélek mindazt, ami történik valójában.

Az a helyzet, hogy a kormányzatunk szerint a Nikola Gruevski a nemzetközi és macedón baloldal valamint Soros György által üldözött politikus, ám a valóságban az a helyzet, hogy Mr. Gruevski bizony egy illiberális Micimackó módjára úgy nyúlkált a közpénzekben, mint a valódi Mici az almáriumban lévő mézhez.Akit a pontos háttér érdekli, nos Kovács László MSZP-s politikus, korábbi külügyminiszter zseniális módon leírta, hogy ki is ez a macedón mackó és mindemellett baromi közérthető is:

A volt külügyminiszter kitálalt – Orbánék durván megüthetik a bokájukat a macedón miniszterelnök miatt

Nos ha a kormánykommunikációból indulunk ki, akkor az a helyzet, hogy bár áll a déli határkerítést annak érdekében, hogy “kívül tartsa a más kultúrájú embereket” a hazánkból. Azonban a korrupció miatt elítélt volt miniszterelnök papírok nélkül átcsusszant a magyar kormány vasfelügyelete alatt álló kerítésen. Ezt pedig az internet népművészete úgy értékelte:

hogy ennek egyetlen oka, hogy  Mr. Gruevski nem más kultúrájú, pontosan ugyanaz a kultúrája mint Orbánnak – a korrupció


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük