A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 580
Az MSZP-s Harangozó Tamás döbbenetes információt közölt.

 


Kövess minket facebookon is


Azon már meg sem lepődünk Magyarországon, hogy Orbán Viktor képes menekültként befogadni a korrupcióért elítélt, a börtön elől menekülő politikus barátját. Az azonban már igen csak meglepő, hogy egy szökésben lévő bűnöző, útlevél nélkül bejutott hazánkba.

A belügyminiszternek azonnal be kell számolni arról, hogy ez hogyan történhetett meg. Különösen aggasztó és sok kérdést vet fel az a tény, hogy bűnözők útlevél nélkül léphetnek be Magyarországra, úgy hogy jelenleg is érvényben van a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet.

A törvények értelmében Nikola Gruevszkinek vagy a tranzitzónában kellene várnia, hogy elbírálják a menedékkérelmét vagy egy fogdában a kiadatását.

Amennyiben ez nem így történik, az felveti a hivatali visszaélés bűncselekményét, ami miatt Pintér Sándornak számot kell adnia.

Csak tavaly több mint 155 milliárdot költöttek az illegális bevándorlás elleni intézkedésekre.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


Ezek szerint ez a pénz sem arra megy, amire kellene, hiszen minden akadály nélkül beléphetnek hazánkba elítélt, körözött bűnözők.

 A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 580
  • 580
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here