A DK politikusa igen keményen beleállt a tízparancsolat miniszterbe – Kíváncsian várjuk Kásler reakcióját


Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kásler Miklós azzal sincs tisztában, hogy mi lenne miniszterként a feladata…
A “Másállapotot a szülészetben” csoport képviselői egy találkozón tettek javaslatokat Kásler Miklós miniszternek, és Bódis József államtitkárnak a hazai szülészeti ellátás javításának lehetőségeire.

Ám a beszámoló szerint Kásler azt a meglepő kijelentést tette: nem a minisztérium feladata felülről befolyásolni a szülészetek, kórházak munkáját, és szabályozással nem érhető el változás.

A Demokratikus Koalíció szerint megdöbbentő, hogy az emberi erőforrások minisztere ennyire nyíltan mellébeszélhet. A DK kíváncsi lenne, hogy Kásler Miklós szerint mi a minisztérium feladata, ha nem az, hogy az alárendelt intézményeket irányítsa és döntéseket hozzon a működésükről.

Továbbá, ha nem szólhat bele felülről egy kórház belügyeibe, akkor legyen szíves sürgősen megmagyarázni, hogy miért szólhat bele az iskolák ügyeibe? A DK ezek után a “Másállapotot a szülészetben” mintájára javasolja megalapítani a “Másállapotot a miniszter fejében” csoportot.

László Imre
országgyűlési képviselő
DK

László Imre DK – Fotó: valasztas.hu

Azt gondolom, Kásler nincs egyedül, a többi sem tudja. Minden helyre és feladatra olyanokat válogatott Orbán, aki véletlen sincs tudatában annak, mi a teendője. Nem véletlen. Sík hülye mindegyik, ilyenekre van szüksége a diktátornak. Ezekkel azt csinál, amit akar, és ők azt csinálnak, amit Orbán parancsol nekik. Majd a felelősségre vonásnál fognak meglepődni. 

Forrás: DK / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük