Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kásler Miklós azzal sincs tisztában, hogy mi lenne miniszterként a feladata…
A “Másállapotot a szülészetben” csoport képviselői egy találkozón tettek javaslatokat Kásler Miklós miniszternek, és Bódis József államtitkárnak a hazai szülészeti ellátás javításának lehetőségeire.

Ám a beszámoló szerint Kásler azt a meglepő kijelentést tette: nem a minisztérium feladata felülről befolyásolni a szülészetek, kórházak munkáját, és szabályozással nem érhető el változás.

A Demokratikus Koalíció szerint megdöbbentő, hogy az emberi erőforrások minisztere ennyire nyíltan mellébeszélhet. A DK kíváncsi lenne, hogy Kásler Miklós szerint mi a minisztérium feladata, ha nem az, hogy az alárendelt intézményeket irányítsa és döntéseket hozzon a működésükről.

Továbbá, ha nem szólhat bele felülről egy kórház belügyeibe, akkor legyen szíves sürgősen megmagyarázni, hogy miért szólhat bele az iskolák ügyeibe? A DK ezek után a “Másállapotot a szülészetben” mintájára javasolja megalapítani a “Másállapotot a miniszter fejében” csoportot.

László Imre
országgyűlési képviselő
DK

László Imre DK – Fotó: valasztas.hu

Azt gondolom, Kásler nincs egyedül, a többi sem tudja. Minden helyre és feladatra olyanokat válogatott Orbán, aki véletlen sincs tudatában annak, mi a teendője. Nem véletlen. Sík hülye mindegyik, ilyenekre van szüksége a diktátornak. Ezekkel azt csinál, amit akar, és ők azt csinálnak, amit Orbán parancsol nekik. Majd a felelősségre vonásnál fognak meglepődni. 

Forrás: DK / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: