Dokumentumfilmet készítettek Gyurcsány Ferencről az amszterdami filmfesztiválra (+videó)


Gyurcsány Ferenc - Fotó: Gy. F. Facebook oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Klasszikus értelemben vett politikai dokumentumfilmet készített Hajdú Eszter filmrendező, melyet az amszterdami filmfesztiválon is bemutatnak két hét múlva.

A dokumentumfilm első képsoraidból kiderül, hogy az áprilisi választásokat feldolgozó anyag középpontjában a gyűlöletpolitika és a demokraták arra adott válaszai fognak szerepelni. Az információ Gyurcsány Ferenc facebook oldalán jelent meg, aki az alábbi képen kommentálta a filmet:

Hajdú Eszter dokumentumfilmje az áprilisi választásokról. És még annál is többről. Rólunk. Két hét múlva bemutató az amszterdami filmfesztiválon.Az első képsorok tanulságai szerint igen izgalmas filmre lehet számítani. A filmes kibontja az Orbáni gyűlöletpolitikát filmjében és rámutat arra, hogy szánt szándékkal tartatják rettegésben az országot a habonyi propagandagyárosok, mikötben az ez ellen fellépő politikusokat hazaárulónak bélyegzik.

Itt a film előzetese:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük