Dokumentumfilmet készítettek Gyurcsány Ferencről az amszterdami filmfesztiválra (+videó)


Gyurcsány Ferenc - Fotó: Gy. F. Facebook oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Klasszikus értelemben vett politikai dokumentumfilmet készített Hajdú Eszter filmrendező, melyet az amszterdami filmfesztiválon is bemutatnak két hét múlva.

A dokumentumfilm első képsoraidból kiderül, hogy az áprilisi választásokat feldolgozó anyag középpontjában a gyűlöletpolitika és a demokraták arra adott válaszai fognak szerepelni. Az információ Gyurcsány Ferenc facebook oldalán jelent meg, aki az alábbi képen kommentálta a filmet:Hajdú Eszter dokumentumfilmje az áprilisi választásokról. És még annál is többről. Rólunk. Két hét múlva bemutató az amszterdami filmfesztiválon.

Az első képsorok tanulságai szerint igen izgalmas filmre lehet számítani. A filmes kibontja az Orbáni gyűlöletpolitikát filmjében és rámutat arra, hogy szánt szándékkal tartatják rettegésben az országot a habonyi propagandagyárosok, mikötben az ez ellen fellépő politikusokat hazaárulónak bélyegzik.

Itt a film előzetese:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük