Kálmán Olga: Több mint 15 ezer kórházi fertőzéses eset, 440 értelmetlen halál. Vagy ennél is több?!


Kálmán Olga - Fotó: Népszava / Tóth Gergő
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kálmán Olgánál elfogyott a türelem, s kemény kérdéseket tett fel 440 magyar ember értelmetlen halála miatt…

440 értelmetlen halál. Vagy ennél is több? Történt változás? Előrelépés? Önök látják a kórházakban a kézfertőtlenítőt, a WC papírt? Vagy csak a figyelemfelkeltő plakátokat? Júliust írtunk, amikor még a Hír Tv-ben azzal foglalkoztam, hogy az Ember Minisztérium azért nem hozza nyilvánosságra a kórházi fertőzések számát, mert azok „félrevezetők és pánikkeltők lennének a lakosságnak”.

Szerintem sokkal félrevezetőbb és pánikkeltőbb a titkolózás. A TASZ áprilisban jogerősen pert nyert az ügyben, ennek ellenére még most sem látunk tisztán. A legfrissebb hírek szerint annyit lehet tudni, hogy tavaly több mint 15 ezer kórházi fertőzéses esetet regisztráltak, 440 ember bele is halt.

A szakemberek viszont azt mondják, valószínűleg sokkal többen vesztették életüket kórházi fertőzésekben, mint ahogy az a statisztikai adatokból kiolvasható. Titkolózás helyett nem lenne célravezetőbb cselekedni?
#korhazifertozes #tasz #jogunkvantudni
#kalmanolga

Azt gondolom helyes cselekvéshez szakértelem is kellene, a jutalomból kinevezettek viszont nem értenek az adott szakterülethez (MÁV, BKV, hulladékgazdálkodás, KLIK, egészségügy, MLSZ, stb). Itt csak a pénz a lényeg. Viszont annyira bugyuták, mert egy kórház fejlesztésen többet lehetne lopni, mint a stadionépítésből, viszont lehet hogy picit jobban elnéznék az emberek.

Lassan ezek már nem kórházak hanem elfekvők és a kórházban  beteget gyártanak az egészségesből mert ez ingyen van a kezelés viszont már pénzbe kerül, azt viszont aki nem tudja megfizetni a sorsára hagyják???Forrás: Kálmán Olga Hivatalos Oldala / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük