Kálmán Olga - Fotó: Népszava / Tóth Gergő
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kálmán Olgánál elfogyott a türelem, s kemény kérdéseket tett fel 440 magyar ember értelmetlen halála miatt…

440 értelmetlen halál. Vagy ennél is több? Történt változás? Előrelépés? Önök látják a kórházakban a kézfertőtlenítőt, a WC papírt? Vagy csak a figyelemfelkeltő plakátokat? Júliust írtunk, amikor még a Hír Tv-ben azzal foglalkoztam, hogy az Ember Minisztérium azért nem hozza nyilvánosságra a kórházi fertőzések számát, mert azok „félrevezetők és pánikkeltők lennének a lakosságnak”.

Szerintem sokkal félrevezetőbb és pánikkeltőbb a titkolózás. A TASZ áprilisban jogerősen pert nyert az ügyben, ennek ellenére még most sem látunk tisztán. A legfrissebb hírek szerint annyit lehet tudni, hogy tavaly több mint 15 ezer kórházi fertőzéses esetet regisztráltak, 440 ember bele is halt.

A szakemberek viszont azt mondják, valószínűleg sokkal többen vesztették életüket kórházi fertőzésekben, mint ahogy az a statisztikai adatokból kiolvasható. Titkolózás helyett nem lenne célravezetőbb cselekedni?
#korhazifertozes #tasz #jogunkvantudni
#kalmanolga

Azt gondolom helyes cselekvéshez szakértelem is kellene, a jutalomból kinevezettek viszont nem értenek az adott szakterülethez (MÁV, BKV, hulladékgazdálkodás, KLIK, egészségügy, MLSZ, stb). Itt csak a pénz a lényeg. Viszont annyira bugyuták, mert egy kórház fejlesztésen többet lehetne lopni, mint a stadionépítésből, viszont lehet hogy picit jobban elnéznék az emberek.

Lassan ezek már nem kórházak hanem elfekvők és a kórházban  beteget gyártanak az egészségesből mert ez ingyen van a kezelés viszont már pénzbe kerül, azt viszont aki nem tudja megfizetni a sorsára hagyják???

Forrás: Kálmán Olga Hivatalos Oldala / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: