Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kérjük olvasóinkat, amennyiben információval rendelkeznek erről az illetőről jelezzék a hatóságok felé!

Még szeptemberben támadták meg a Madách színház színészét Sánta Lászlót egy ismert budapesti szórakozóhely előtt. A döbbenetes esetre azután került sor, hogy a színész megkocogtatta egy nő vállát, hogy figyelmeztesse, hogy nyitva maradt a táskája, de a vele lévő férfi ezt félreértette, vitába keveredtek, majd Sánta több pofont is kapott, végül megjelent egy másik férfi is, aki szintén többször megütötte.

A HVG beszámolója szerint a rendőrség a honlapján tette közzé, hogy elfogatóparancsot adtak ki a 27 éves Varga Dávid ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy még szeptember elején bántalmazta a Madách Színház egyik színészét, Sánta Lászlót.

Egy 35 éves palesztin állampolgár 2018. szeptember 9-én 3 óra körül egy belvárosi szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy színművésszel, majd megütötte. A külföldi férfi társaságában lévő Varga Dávid is közbeavatkozott és ő is bántalmazta a sértettet, majd a két férfi elmenekült a helyszínről. – áll a rendőrség beszámolójában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a két férfit azonosították, majd a palesztin állampolgárt 2018. november 7-én zuglói lakásán elfogták. A rendőrök az elkövetőt garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd társa ellen 2018. november 8-án elfogatóparancsot adtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Varga Dávidot felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, a 01050/3158/2018. bűnügyi számra hivatkozva, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kérjük olvasóinkat, hogy egy megosztással segítsenek nekünk, hogy minél több emberhez eljuthasson az információ


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: