Döbbenetes bejelentést tett Márki-Zay Péter – nagyon aggódunk érte


2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 92
    Shares

Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere Márki-Zay Péter nagy interjút adott, mely teljes terjedelmében a Sztárklikk oldalán olvasható, azonban kiszúrtunk benne egy kijelentést, mely döbbenetes és megrázó.

Régóta tudjuk, hogy a hatalom utazik az ellenzéki polgármesterre, elég csak a választások során lezajlott incidensekre gondolni, na meg arra, mekkora presztízsveszteség a Fidesznek, hogy az egyik legjobboldalibb várost elhódította tőlük az ellenzék. Akkora ütés ez, mintha a 13. kerületnek jobboldali polgármestere lenne.

Mindenképp feszült tehát a hangulat a polgármester körül, főleg úgy, hogy a vásárhelyi képviselőtestület többsége jobboldali és a sajtóhírek alapján elmondható, mindent megtesz a jobboldali vezetés azért, hogy ellehetetlenítsék a polgármestert. Csődközeli önkormányzati cégek, lejáró tartozások, minden megvan ahhoz, hogy a város csődbe menjen.

Éppen ezért kezdeményezte Márki-Zay, hogy oszlassa fel magát a képviselőtestület, hogy egy éven keresztül ne egy működésképtelen várost irányítson, azonban az új választások megtartásával szemben a helyi Fidesz mindeddig megfutamodott. Bár a jobboldali párt véleménye szerint simán megnyernének egy előrehozott választást, azonban félnek tőle.

Így viszont működésképtelen a város. És hogy mi lesz mindennek a vége?

Márki-Zay úgy nyilatkozott az interjúban, melyet Németh Péter készített vele, hogy:– Az is benne van, hogy egyszer csak elviszik önt a rendőrök?

– Akár benne lehet ez is.

– És mit mond a hat gyerekének?

– Hét.

– Bocsánat, a hét gyereknek mit mond? Hogy gyerekek számoljatok azzal, hogy apukát egyszer majd esetleg elviszik?

– Nem, én nem számolok ezzel, de a lehetőség megvan rá. Ha nagyon kellemetlenné válik a rendszernek a személyem, akkor minden bizonnyal ezen is el fognak gondolkodni.

Egy szó mint száz, pattanásig feszült a hangulat Hódmezővásárhelyen. És tudjuk, a jobboldal bármire képes céljai elérése érdekében.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 92
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük