Tiborcz István és Orbán Viktor Fotó: Népszava.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tiborcz szabadlábon, s lopások törvényesítve. Eközben Czeglédy meg előzetesben idétlen idők óta – sem kihallgatás, sem vádemelés… 

Siófokon 2520 darab lámpát szerelt fel az E-os Zrt., a későbbi Elios Zrt. 6 évvel ezelőtt…
Ez 294,5 millió forintba került, a beruházást az Európai Csalás Elleni Hivatal, az OLAF is említi 34 más pályázattal együtt.

A rendőrség január óta nyomozott az ügyben, de a héten bűncselekmény hiányában megszüntették az Eliosszal szembeni nyomozást. Ami különösen meglepő annak tükrében, amit a siófoki polgármester mondott az RTL Klubnak.

Lengyel Róbert ugyanis azt nyilatkozta, hogy be sem kérte a rendőrség a siófoki önkormányzattól az Elios-ügy dokumentumait és tanúként sem hallgatták meg a település illetékeseit a nyomozás alatt.
Pedig Lengyel Róbert az iratokat zárolta és várta, hogy megjelenik a nyomozóhatóság, de meg sem keresték őket és a sajtóból értesült, hogy meg is szűnt a nyomozás.

Persze, hogy nem, mert akkor nem lehetett volna lezárni. Ráadásul szegény Pityut is meg kellett volna hurcolni. Hogy néztek volna Vitya szemébe? A keresztapa ezt is elintézte. Mondhatnánk azt is hogy nyomozás hiányában, megszüntette a bűncselekményt a rendőrség…

Forrás: 24.hu / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: