Élő adásban végezte ki Krug Emília a kocsmai stílusban hőzöngő Puzsér Róbertet (videóval)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Parádés képsorok az ATV-n.

Látta már feszengeni és levegő után kapkodni Puzsér Róbertet. Hiába nagyon úgy néz ki, hogy egy valódi újságíró fél perc alatt fekteti két vállra a szóvirágairól és jelzős-szerkezeitől ismert celeb-politikust. Valljuk be őszintén ez már nagyon kijárt a nagyszájú botrányhősnek.Nemrégiben Puzsér veretes interjút adott a Jobbik-közeli Alfahírnek, amelyben volt kedves a baloldali szavazókat a sárba tiporni eképpen:

“A jobb- és baloldali elit tábora ötven pluszos, és nem túl magasan kvalifikált, hogy finoman fogalmazzak. Ők valójában lelki sérült emberek, nem tudnak kivonódni ebből. Felsértette őket a huszadik század, Trianon és a holokauszt, az elitnek pedig semmi más dolga nincs, mint ezeket a traumákat baszkurálni. ” – nyilatkozta szó szerint a celeb-politikus Puzsér.

Most mindamellett, hogy egy ótvar nagy baromság amit Puzsér állít amellett az ATV műsorában sikerült az önjelölt főpolgármester-jelöltet kihozni a béketűréséből is Krug Emíliának és őrjöngő vagdalkozásba kezdett azonnal arra a szimpla egyszerű kérdésre is, hogy vajon mégis hogyan képzeli, hogy egyrészt így minősíti és gyalázza az MSZP vagy a DK szavazóit, másrészt pedig, hogy mindezek után mégis hogy gondolja, hogy ezek a szavazók mondjuk Puzsért fogják támogatni.

Puzsér szerint azonban neki nem az a dolga, hogy különböző szavazóknak udvaroljon, hanem hogy képviselje a Sétáló Budapest nevű programját és majd ahhoz csatlakozhat aki akar szavazóként.

A programhoz, mely egyébként szintén az interjúból kiderült, hogy gyakorlatilag nem is létezik. Amikor Krug Emília rákérdezett a program részleteire Puzsér kitérően annyit válaszolt, hogy azt most írják éppen. Majd valamikor májusban lesz kész.
Mit mondjak, ennek az interjúnak minden pillanata aranyat ér! Így semmisül meg egy médiában jártas ember élő adásban. Hiába, politikusnak lenni egy másik szakma.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük