Horváth Csaba lerántotta a leplet Tarlós ordas nagy hazugságáról


Horváth Csaba - Fotó: BalraMagyar
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A bársonyszékért mindent? Nagyon úgy fest, hogy Tarlósnál igen, ha kell a csillagokat is az égről…

Egy évvel az önkormányzati választás előtt Tarlós István elindította az ígéretcunamit. Tarlós, aki Orbán Viktorral együtt az elmúlt nyolc évben magasról tett a budapestiek jogos igényeire.

A fideszes Tarlós úgy ígéri most a 3-as metró káposztásmegyeri meghosszabbítását, hogy a metró északi szakaszának felújítása több hónapos késésben van, a középső és a déli szakasz felújítására nincs elegendő pénz, a budapestiek pedig elavult, megbízhatatlan orosz metrókon kénytelenek utazni.

Az a Tarlós ígér most metróhosszabbítást, aki mindig is ellenezte a 4-es metró megépítését, és az Orbán-kormánnyal együttműködve megakadályozta, hogy a metróvonal a Bosnyák-térig építsék ki.

Tarlós állította le annak idején a 3-as metró Káposztásmegyerig történő meghosszabbítását is. Kérdés, hogy mennyire lehet komolyan venni az újabb ígérgetést a metró meghosszabbításáról, amikor Tarlós főnöke, Orbán Viktor szerint „a metró a gazdag országok luxusa” és aki minden eszközzel akadályozta a 3-as metró felújítását, a 4-es vonal megépítését és aki az elavult, hibás Putyin-metrókat erőltette a budapestiekre.

Ezek után joggal tarthatunk attól, hogy a 3-as metróvonalának meghosszabbítása csak egy újabb blöff, Tarlósnak és kormánynak esze ágában sincs megvalósítani.Horváth Csaba
a Fővárosi közgyűlés MSZP-s képviselői nevében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük