Horváth Csaba - Fotó: BalraMagyar
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A bársonyszékért mindent? Nagyon úgy fest, hogy Tarlósnál igen, ha kell a csillagokat is az égről…

Egy évvel az önkormányzati választás előtt Tarlós István elindította az ígéretcunamit. Tarlós, aki Orbán Viktorral együtt az elmúlt nyolc évben magasról tett a budapestiek jogos igényeire.

A fideszes Tarlós úgy ígéri most a 3-as metró káposztásmegyeri meghosszabbítását, hogy a metró északi szakaszának felújítása több hónapos késésben van, a középső és a déli szakasz felújítására nincs elegendő pénz, a budapestiek pedig elavult, megbízhatatlan orosz metrókon kénytelenek utazni.

Az a Tarlós ígér most metróhosszabbítást, aki mindig is ellenezte a 4-es metró megépítését, és az Orbán-kormánnyal együttműködve megakadályozta, hogy a metróvonal a Bosnyák-térig építsék ki.

Tarlós állította le annak idején a 3-as metró Káposztásmegyerig történő meghosszabbítását is. Kérdés, hogy mennyire lehet komolyan venni az újabb ígérgetést a metró meghosszabbításáról, amikor Tarlós főnöke, Orbán Viktor szerint „a metró a gazdag országok luxusa” és aki minden eszközzel akadályozta a 3-as metró felújítását, a 4-es vonal megépítését és aki az elavult, hibás Putyin-metrókat erőltette a budapestiekre.

Ezek után joggal tarthatunk attól, hogy a 3-as metróvonalának meghosszabbítása csak egy újabb blöff, Tarlósnak és kormánynak esze ágában sincs megvalósítani.

Horváth Csaba
a Fővárosi közgyűlés MSZP-s képviselői nevében


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: