Horváth Csaba lerántotta a leplet Tarlós ordas nagy hazugságáról


Horváth Csaba - Fotó: BalraMagyar
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A bársonyszékért mindent? Nagyon úgy fest, hogy Tarlósnál igen, ha kell a csillagokat is az égről…

Egy évvel az önkormányzati választás előtt Tarlós István elindította az ígéretcunamit. Tarlós, aki Orbán Viktorral együtt az elmúlt nyolc évben magasról tett a budapestiek jogos igényeire.A fideszes Tarlós úgy ígéri most a 3-as metró káposztásmegyeri meghosszabbítását, hogy a metró északi szakaszának felújítása több hónapos késésben van, a középső és a déli szakasz felújítására nincs elegendő pénz, a budapestiek pedig elavult, megbízhatatlan orosz metrókon kénytelenek utazni.

Az a Tarlós ígér most metróhosszabbítást, aki mindig is ellenezte a 4-es metró megépítését, és az Orbán-kormánnyal együttműködve megakadályozta, hogy a metróvonal a Bosnyák-térig építsék ki.

Tarlós állította le annak idején a 3-as metró Káposztásmegyerig történő meghosszabbítását is. Kérdés, hogy mennyire lehet komolyan venni az újabb ígérgetést a metró meghosszabbításáról, amikor Tarlós főnöke, Orbán Viktor szerint „a metró a gazdag országok luxusa” és aki minden eszközzel akadályozta a 3-as metró felújítását, a 4-es vonal megépítését és aki az elavult, hibás Putyin-metrókat erőltette a budapestiekre.

Ezek után joggal tarthatunk attól, hogy a 3-as metróvonalának meghosszabbítása csak egy újabb blöff, Tarlósnak és kormánynak esze ágában sincs megvalósítani.

Horváth Csaba
a Fővárosi közgyűlés MSZP-s képviselői nevében

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük