Kulka János - Fotó: Kultúrpart
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
A színművész 2016 áprilisában kapott sztrókot, azóta csupán egyetlen alkalommal vállalt szerepet…

A színművész 2016 áprilisában kapott sztrókot, azóta csupán egyetlen alkalommal vállalt szerepet: Ujj Mészáros Károly új filmjében, az X – A rendszerből törölve címűben.

A film díszbemutatóján Kulka arról beszélt, igazi kihívást jelentett neki a feladat, és bár nem kellett beszélnie, rengeteg energiát igényelt a karaktere megformálása.


Kövess minket facebookon is


A Trafó nemrég közzétett színlapjáról az derül ki, hogy Kulka a filmezés után a színházba is visszatér: Móricz Zsigmond Árvácskájában kapott szerepet. A darabot a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport állítja színpadra. Egyelőre két előadást hirdettek meg, 2019. január 31-re és február 1-re.

Jó hír, örülünk neki, további sikereket kívánunk!Minden elismerésünk mind az őt kezelő orvosoknak, ápolóknak, rehabilitációs szakembereknek, mind pedig a művész úr akaraterejének, szorgalmának – ez igen!

Forrás: HVG


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here