Harangozó: Azért ekkora pofátlanságra még én sem számítottam


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Kikelt magából a Magyar Szocialista Párt politikusa Harangozó Tamás.

Nem csoda, hiszen a legfrissebb sajtóhírek szerint Orbán Viktor veje elleni büntetőügyeket a rendőrség bűncselekmény hiányában felfüggesztette.

A szocialista politikus a híreket úgy kommentálta: Kéz kezet mos.

Azért ekkora pofátlanságra még én sem számítottam. Na, ezért nem akarnak ezek Európai Ügyészséget! Ha akarsz tenni valamit e mocskos korrupt rendszer ellen, gyüjtsd az alaírásokat Te is!

Az európai ügyészséghez való aláírásokat az alábbi linken (ide kattintva) tudja támogatni. Azért mégiscsak van egy furcsa bája annak, hogy Az Elios több településen is tendergyőztes lett, így a cég végezhette el a közvilágítás korszerűsítését. Az eljárásokban az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) szabálytalanságokat talált, melyek alapján a Pest Megyei Főügyészség még januárban elrendelte a nyomozást.

A gyanú szerint a cég korrupt módszerekkel intézte el, hogy megnyerje az önkormányzati tendereket vidéki városok közvilágításának felújítására, ezzel néhány év alatt sokszorosára növelte árbevételét.  – írja az index.

A rendőrésg most azonban azt állapította meg az OLAF-al szemben, hogy

 NEM TÖRTÉNT BŰNCSELEKMÉNY, ÍGY AZ ELJÁRÁST BŰNCSELEKMÉNY HIÁNYÁBAN MEGSZÜNTETTÉK.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük