A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Gyáva népnek nincs hazája tartja a mondás. Na és gyáva miniszterelnöknek?

Nehéz máshogy kommentálni, minthogy igazi virtigli gyávaság az ami a legujjabb fideszes agymensében szerepel, mely szerint a jövőben nem lehetne tüntetni a Kossuth téren és egyébb más népszerű tüntetési helyszínen. De mint ahogy az lenni szokott ez is azért úgy van, hogy még ahhoz is gyávák, hogy betiltság mindezt.


Kövess minket facebookon is


Neem! Inkább trükköznek a srácok. A tervek szerint ugyanis nemes egyszerűséggel a Kossuth teret kivennék a közterületek közül, így majd arra nem lehet tüntetést bejelentei. De hogy meg legyen spékelve, természetesen állami megemlékezések meg egyéb Fidesz-párti szeánszok teljesen rendben lesznek.

A nemzet főterét gyakorlatilag egy tollvonással így fogják kirántani a lábunk alól. Persze itt el fog majd hangozni minden Németh Szilárdi mondat a nemzet méltóságáról, de ha végiggondoljuk, nem mondhatunk mást, mint hogy egészen egyszerűen arról van szó, hogy tele lett a gatyesz!

De hogy mit jelenz ez egész konkrétan? A  Zoom példaként hozza, hogy a március 15-i reggeli zászlófelvonásra a Kossuth térre érkező miniszterelnököt vagy államfőt nem fütyülhetnék ki tüntetők még a szomszédos Alkotmány utca sarkáról sem, hiszen nemcsak maga a Kossuth tér, hanem annak környéke is teljesen el lesz zárva bárminemű megmozdulástól.

Csodás új világ ez nem? Mindez annak a jelszavával, hogy a harmadik kétharmad után nehogymá’


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here