Ennyire nem retteghet Orbán: pánikszerűen hoznák meg kormányzásuk leggyávább intézkedését


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Gyáva népnek nincs hazája tartja a mondás. Na és gyáva miniszterelnöknek?

Nehéz máshogy kommentálni, minthogy igazi virtigli gyávaság az ami a legujjabb fideszes agymensében szerepel, mely szerint a jövőben nem lehetne tüntetni a Kossuth téren és egyébb más népszerű tüntetési helyszínen. De mint ahogy az lenni szokott ez is azért úgy van, hogy még ahhoz is gyávák, hogy betiltság mindezt.

Neem! Inkább trükköznek a srácok. A tervek szerint ugyanis nemes egyszerűséggel a Kossuth teret kivennék a közterületek közül, így majd arra nem lehet tüntetést bejelentei. De hogy meg legyen spékelve, természetesen állami megemlékezések meg egyéb Fidesz-párti szeánszok teljesen rendben lesznek.

A nemzet főterét gyakorlatilag egy tollvonással így fogják kirántani a lábunk alól. Persze itt el fog majd hangozni minden Németh Szilárdi mondat a nemzet méltóságáról, de ha végiggondoljuk, nem mondhatunk mást, mint hogy egészen egyszerűen arról van szó, hogy tele lett a gatyesz!

De hogy mit jelenz ez egész konkrétan? A  Zoom példaként hozza, hogy a március 15-i reggeli zászlófelvonásra a Kossuth térre érkező miniszterelnököt vagy államfőt nem fütyülhetnék ki tüntetők még a szomszédos Alkotmány utca sarkáról sem, hiszen nemcsak maga a Kossuth tér, hanem annak környéke is teljesen el lesz zárva bárminemű megmozdulástól.

Csodás új világ ez nem? Mindez annak a jelszavával, hogy a harmadik kétharmad után nehogymá’


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük