Csapdába esett Orbán – sajátjai fogják elítélni a miniszterelnököt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hiába keverte-kavarta a lapokat a Fidesz, úgy tűnik belesétáltak a saját csapdájukba.

Nem fogják kihúzni a Fideszt a pácból európai szövetségeseik sőt. Nagyon úgy néz ki, hogy Orbán Viktor és pártja felett mondanak ítéletet az európai jobboldal képviselői.Mint azt az MSZP európai parlamenti képviselője Ujhelyi István megfogalmazta:

A Fidesz csapdahelyzetbe manőverezte magát, hiszen az Európai Néppárt ma kezdődő, kétnapos helsinki kongresszusán egy olyan határozati javaslatról kell majd szavazzon, amely kőkeményen kiáll a közös európai értékek mellett, valamint az illiberális populisták korrupciójával és Európa-ellenes retorikájával szemben.

Ez pedig nem mást jelent, mint hogy az Európai Néppárt gyakorlatilag egy Sargentini jelentést fog elfogadni, melyben most a jobboldal fogja elítélni Orbán Viktorékat.

Elfogytak a szövetségesei a kormánynak az Európai Unió legnagyobb pártjában és ezzel Európa szégyenpadjára kerülnek a Fidesz politikusai.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük