Lebuktak Orbánék – ebbe döglik bele a NER?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ki kell mondani őszintén és nyíltan, hogy mi folyik itt. De hogy ennyire gyávák legyenek…

Nagyon úgy néz ki, hogy a végéhez közeledik a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Mást nemigen lehet mondani, vagy gondolni, ugyanis pontosan arról van szó, ami kderült, de nem merik kimondani:itt bizony megszorítások vannak!

Gondoljunk csak a kútdíjra vagy éppen arra ami a napokban bukott ki, hogy minimum 2600 embert rúgtak ki a minisztériumokban és intézményeikben. Ha pedig az állam önmagát építi le, na ott komoly válság van.

Kérdés persze, hogy továbbra is ilyen stabil és eredményes marad az Orbán-rendszer, főleg ha most a saját embereinek ront neki a pénzért. A fent említett leépítésben egyébként el kell mondani, hogy volt olyan Emmi-munkatárs, aki éjfélkor, az ügyfélkapujára kapott értesítésből tudta meg, hogy megszüntették a munkaviszonyát.

Most az is megérne egy misét, hogy ezek mégis hogyan bánnak a sajátjaikkal, de igazából azt a kérdést kell feltenni, mi lesz akkor ha a Fidesz maga ellen fordítja a közigazgatásban és közszolgálatban dolgozókat?

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük