Lebuktak Orbánék – ebbe döglik bele a NER?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ki kell mondani őszintén és nyíltan, hogy mi folyik itt. De hogy ennyire gyávák legyenek…

Nagyon úgy néz ki, hogy a végéhez közeledik a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Mást nemigen lehet mondani, vagy gondolni, ugyanis pontosan arról van szó, ami kderült, de nem merik kimondani:

itt bizony megszorítások vannak!

Gondoljunk csak a kútdíjra vagy éppen arra ami a napokban bukott ki, hogy minimum 2600 embert rúgtak ki a minisztériumokban és intézményeikben. Ha pedig az állam önmagát építi le, na ott komoly válság van.

Kérdés persze, hogy továbbra is ilyen stabil és eredményes marad az Orbán-rendszer, főleg ha most a saját embereinek ront neki a pénzért. A fent említett leépítésben egyébként el kell mondani, hogy volt olyan Emmi-munkatárs, aki éjfélkor, az ügyfélkapujára kapott értesítésből tudta meg, hogy megszüntették a munkaviszonyát.

Most az is megérne egy misét, hogy ezek mégis hogyan bánnak a sajátjaikkal, de igazából azt a kérdést kell feltenni, mi lesz akkor ha a Fidesz maga ellen fordítja a közigazgatásban és közszolgálatban dolgozókat?

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük