Brüsszeli válaszcsapás Orbánnak: nem finomkodnak tovább, odacsapnak!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bizony bizony ilyen az, amikor az a bizonyos fagyi visszanyal. Úgy gondolom Orbánnak értenie kellene a figyelmeztetésből.

Egyenlőre még csak figyelmeztet az ALDE és Guy Verhofstadt az európai liberálisok vezetője azonban ebből az üzenetből értenie kellene Orbánnak. A liberális politikus a jelek szerint megunta Orbán kisded játékát az óriásplakátokkal és bizony válaszolt, nem is akráhogy!

Az európai ALDE frakció ugyanis kész felvilágosító kampányba kezdeni Orbánról és ennek demonstrálásakáént egy mozgó plakátkiállítást indítottak útjára amely kedden a brüsszeli Luxembourg térről indult, de az Európai Néppárt – Orbán pártcsaládjának székházához és a magyar nagykövetséghez is megérkezik a mai nap folyamán.Az üzenet pedig világos a teherautóra szerelt plakátok tanúlsága szerint ugyanis:

Előbb ellopta a pénzünket, most tökretenné Európát

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük