Novák Katalin és a családvédelmi nemzeti konzultáció - Fotó: csalad.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden inzultáción keresnek 2-3 milliárdot, ez csak egy pénzszivattyú és hatványozott manipulálási kísérlet… mint minden amit az elvtelen maffiakormány kitalál. De lássuk csak.

A kormány a családvédelem témakörben is képes migránsozni. Alaptörvénybe kerülhet, hogy a gyermeknek joga van anyához és apához, kétharmadhoz köthetik a családoknak járó támogatásokat. A fiatal házasok pedig akár 10 milliós kamatmentes kölcsönt is kaphatnak.

Egyéb iránt, ha nem folyton a lopással foglalkoznának, hanem az ország dolgaival is, akkor tudhatnák, hogy mostanra a magyar családok többsége olyan helyzetbe került, hogy támogatásra szorul… ehhez nem kell külön kérdőív…

Több milliárd forint erre. Nulla forint a jobb élethez. Olyan kérdéseket tesznek fel amire egy kormány maga adhatja meg a válaszokat és a megoldásokat. Csak azt a pénzt már lenyúlták. Azok akik konzultálni akarnak, röhej…

A Magyar Idők számol be a családvédelmi nemzeti konzultációs kérdéssorról. Tíz kérdés szerepel majd, ezek sorrendben:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy a népességfogyást nem bevándorlással, hanem a családok erőteljesebb támogatásával kell orvosolni?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy az új családtámogatási programokat a továbbiakban is munkavégzéshez kell kötni?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy a fiatal házaspároknak támogatást kell adni az önálló életkezdéshez?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy több gyermek vállalása esetén több támogatást kell adni?” „Egyetért-e Ön azzal, hogy a legalább három gyermeket vállaló édesanyáknak kiemelt támogatást kell adni?”
„Támogatja-e Ön azt, hogy az állam ismerje el a valódi főállású anyaság intézményét?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy a kormány támogassa a gyermeküket nevelő nők munkavállalását?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy a beteg gyermeküket otthon ápoló családtagok nagyobb támogatást kapjanak?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy gyermekeink szellemi, lelki és fizikai fejlődése olyan érték, amelyet a magyar államnak is védenie kell?”
„Egyetért-e Ön azzal az alapelvvel, miszerint a gyermeknek joga van anyához és apához?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy a gyermeket nevelő családoknak járó költségvetési támogatások kétharmados védelmet kapjanak?”

Vagyis:
Alaptörvény-módosítás jöhet. A passzus mellé, miszerint „a szülők kötelesek kiskorú gyermekükről gondoskodni”, bekerülhet, hogy az anya és az apa mint család.

Az otthonápolók tiltakozásukkal elérhetik, hogy nagyobb támogatást kapnak.

Kétharmados többség dönthet a családtámogatásról.

Tovább folyik a migránsozás.

Támogatást kaphatnak a fiatal házasok és anyák. Előbbi csoportnak akár 5-10 milliós kamatmentes kölcsön is járhat. A legalább három gyermeket nevelő anyáknak pedig tényleg jöhet az szja-mentesség.

Minden lehetséges eszközzel meg akarja állítani a Fidesz a népességfogyást, ami eddig nem sikerült.

Novák a bejelentő sajtótájékoztatón azt mondta: Erős üzenetet küldhetnek Brüsszelnek: azt, hogy Európa megújulása elképzelhetetlen a családok megerősítése nélkül, és Magyarország nem akar bevándorlást, nem akar népességcserét.

Papíralapon, neten is ki lehet majd tölteni, a határidő december 21. lesz. „A sorban nyolcadik nemzeti konzultáció pontos kérdéssorát már a hét elején elkezdik postázni” – mondta Novák Katalin.

Ezen töröm a fejem: “Egyetért-e Ön azzal az alapelvvel, miszerint a gyermeknek joga van anyához és apához?”
Akkor mostantól az özveggyé vált szülőnek KÖTELEZŐ lesz újraházasodnia? És ha nem talál megfelelő párt, majd az állam kijelöl neki egyet vagy elveszik a gyerekét, hogy egy NER komaptibilis családban NER kompatibilis nevelést kaphasson?

Illetve hiányolok még pár kérdést:

– Egyetért-e azzal, hogy minden magyar gyermek ugyanúgy tudjon megállni a saját lábán, mint Orbán, Lázár és Mészáros gyermekei?
– Egyetért-e azzal, hogy a Magyarországon született gyermekek ne induljanak hátrányból az határon túli magyar gyerekekkel szemben?

Igazából  teljesen mindegy miket kérdeznek… Akár azt is kérdezhetnék, hogy legyen-e ingyen sör, meg teljes adómentesség…
Irreleváns, a lényeg hogy amit majd mondanak utána, ugyanis senki sehol nem ellenőrizheti ezeket a válaszokat, tehát azt mondanak amit akarnak, akkorát hazudnak majd a válaszadók számáról meg a válaszokról amit akarnak, szerintem előre ki van már találva, hogy 3 millióan (minimum) válaszoltak, és ezeknek a 98%-a támogatja a kormányt…

Így hogy ki mit válaszol, és mennyien válaszolnak, teljesen lényegtelen.

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: