Íme az új több milliárdos költségű nemzeti inzultáció – Mutatjuk a kérdéseket is


Novák Katalin és a családvédelmi nemzeti konzultáció - Fotó: csalad.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Minden inzultáción keresnek 2-3 milliárdot, ez csak egy pénzszivattyú és hatványozott manipulálási kísérlet… mint minden amit az elvtelen maffiakormány kitalál. De lássuk csak.

A kormány a családvédelem témakörben is képes migránsozni. Alaptörvénybe kerülhet, hogy a gyermeknek joga van anyához és apához, kétharmadhoz köthetik a családoknak járó támogatásokat. A fiatal házasok pedig akár 10 milliós kamatmentes kölcsönt is kaphatnak.

Egyéb iránt, ha nem folyton a lopással foglalkoznának, hanem az ország dolgaival is, akkor tudhatnák, hogy mostanra a magyar családok többsége olyan helyzetbe került, hogy támogatásra szorul… ehhez nem kell külön kérdőív…

Több milliárd forint erre. Nulla forint a jobb élethez. Olyan kérdéseket tesznek fel amire egy kormány maga adhatja meg a válaszokat és a megoldásokat. Csak azt a pénzt már lenyúlták. Azok akik konzultálni akarnak, röhej…

A Magyar Idők számol be a családvédelmi nemzeti konzultációs kérdéssorról. Tíz kérdés szerepel majd, ezek sorrendben:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy a népességfogyást nem bevándorlással, hanem a családok erőteljesebb támogatásával kell orvosolni?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy az új családtámogatási programokat a továbbiakban is munkavégzéshez kell kötni?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy a fiatal házaspároknak támogatást kell adni az önálló életkezdéshez?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy több gyermek vállalása esetén több támogatást kell adni?” „Egyetért-e Ön azzal, hogy a legalább három gyermeket vállaló édesanyáknak kiemelt támogatást kell adni?”
„Támogatja-e Ön azt, hogy az állam ismerje el a valódi főállású anyaság intézményét?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy a kormány támogassa a gyermeküket nevelő nők munkavállalását?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy a beteg gyermeküket otthon ápoló családtagok nagyobb támogatást kapjanak?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy gyermekeink szellemi, lelki és fizikai fejlődése olyan érték, amelyet a magyar államnak is védenie kell?”
„Egyetért-e Ön azzal az alapelvvel, miszerint a gyermeknek joga van anyához és apához?”
„Egyetért-e Ön azzal, hogy a gyermeket nevelő családoknak járó költségvetési támogatások kétharmados védelmet kapjanak?”

Vagyis:
Alaptörvény-módosítás jöhet. A passzus mellé, miszerint „a szülők kötelesek kiskorú gyermekükről gondoskodni”, bekerülhet, hogy az anya és az apa mint család.Az otthonápolók tiltakozásukkal elérhetik, hogy nagyobb támogatást kapnak.

Kétharmados többség dönthet a családtámogatásról.

Tovább folyik a migránsozás.

Támogatást kaphatnak a fiatal házasok és anyák. Előbbi csoportnak akár 5-10 milliós kamatmentes kölcsön is járhat. A legalább három gyermeket nevelő anyáknak pedig tényleg jöhet az szja-mentesség.

Minden lehetséges eszközzel meg akarja állítani a Fidesz a népességfogyást, ami eddig nem sikerült.

Novák a bejelentő sajtótájékoztatón azt mondta: Erős üzenetet küldhetnek Brüsszelnek: azt, hogy Európa megújulása elképzelhetetlen a családok megerősítése nélkül, és Magyarország nem akar bevándorlást, nem akar népességcserét.

Papíralapon, neten is ki lehet majd tölteni, a határidő december 21. lesz. „A sorban nyolcadik nemzeti konzultáció pontos kérdéssorát már a hét elején elkezdik postázni” – mondta Novák Katalin.

Ezen töröm a fejem: “Egyetért-e Ön azzal az alapelvvel, miszerint a gyermeknek joga van anyához és apához?”
Akkor mostantól az özveggyé vált szülőnek KÖTELEZŐ lesz újraházasodnia? És ha nem talál megfelelő párt, majd az állam kijelöl neki egyet vagy elveszik a gyerekét, hogy egy NER komaptibilis családban NER kompatibilis nevelést kaphasson?

Illetve hiányolok még pár kérdést:

– Egyetért-e azzal, hogy minden magyar gyermek ugyanúgy tudjon megállni a saját lábán, mint Orbán, Lázár és Mészáros gyermekei?
– Egyetért-e azzal, hogy a Magyarországon született gyermekek ne induljanak hátrányból az határon túli magyar gyerekekkel szemben?

Igazából  teljesen mindegy miket kérdeznek… Akár azt is kérdezhetnék, hogy legyen-e ingyen sör, meg teljes adómentesség…
Irreleváns, a lényeg hogy amit majd mondanak utána, ugyanis senki sehol nem ellenőrizheti ezeket a válaszokat, tehát azt mondanak amit akarnak, akkorát hazudnak majd a válaszadók számáról meg a válaszokról amit akarnak, szerintem előre ki van már találva, hogy 3 millióan (minimum) válaszoltak, és ezeknek a 98%-a támogatja a kormányt…

Így hogy ki mit válaszol, és mennyien válaszolnak, teljesen lényegtelen.

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük