Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van egy pont amikor meg kell húznunk egy határt és ki kell vetnünk magunk közül azokat az elemeket, amelyeknek nincs közöttünk helye.

Röviden és tömören bár különböző pártokban politizálunk, hiszünk, szinpatizálunk valahol mégis egy nagy családba tartozunk mi, akik Orbán-rendszere ellen kűzdenek. De mit lehet tenni olyankor amikor valaki ellenzékinek állítja be magát de gyakorlatilag minden nap az ellenzék szétverésén dolgozik?

Ilyen a magát ellenzékinek pozicionáló “Nyugati Fény hírportál” melyet sokan DK közeli portálként aposztrofálnak. De most meg kell védenem demokratikus barátainkat. Ehhez a gyalázathoz bizonyosan nem lehet köze a DK-nak már csak értékrendileg sem. Egész egyszerűen ismerem a DK jó érzésű politikusait és elképzelhetetlennek tartom, hogy bármilyen kapcsolat is legyen a – véleményem szerint – szennygyár és a demokrata politikusok között.

De mi is történt? Megjelentetett az ellenzék szétverésén dolgozó oldal egy cikket a tegnapi nap folyamán az alábbi címmel:

“Végre egy hiteles szocialista arc: A hivatali visszaélés miatt börtönre ítélt Hunvald György a korrupció ellen gyűjt aláírásokat (fotóval)”

Nos mi a baj ezzel? Egyrészt Hunvald György MSZP-s politikus az, akit mindannyian tudjuk, hogyan gyalázott, alázott és lehetetlenített el a mai hatalom, hasonlóan Czeglédy Csabához vagy Császy Zsolthoz hasonlóan. Hunvald is megkűzdött a maga igazáért a hatalommal szemben. A mai napig népszerű hetedik kerületi politikus pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy keresztbe feküdjön Orbánnak és korrupt rendszerének. Időt energiát nem kímélve ‘majd minden nap az utcán gyűjti az aláírásokat a Hadházy Ákos féle kezdeményezésre, hogy az Európai ügyészség tudja felügyelni a magyar szerveket.

Egy meghurcolt ember aki felállt a hatalommal szemben. Ehhez képest a Nyugai Fény őt pocskondiázza a Magyar Idők és az Origó stílusában. Nem! Ehhez nem lehet köze a DK-nak. Annak a DK-nak melynek vezetőjét Gyurcsányt is hasonló módon járatta le a jobboldal? Az a Gyurcsány aki maga is mindent megtesz az Európai ügyészség létrejöttéért.

Azt gondolom, hogy ez egy aljas provokáció. Egyáltalán nem gondolnám, hogy a mi oldalunknak a demokratikus oldalnak köze lehet ehhez a szennyhez.

Hunvald György igazi szakpolitikus a maga nemében: mély gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik a korrupcióról.

írja például a portál. Ez nem a DK hangja ez nem az ellenzék hangja. Ez a jobboldali hazugsággyár maga. Egyébként maga Hunvald György is reagált a portál állításaira:

“Kedves Nyugatisötétség én láthatóan ezért küzdök, és Ti???
Nem gondolom, hogy azért mert a Polt-féle ügyészség mindent megpróbált, hogy besározzon, azért bármilyen szégyellnivalóm lenne.
Ahogy az ellenzéki oldalon mindenkit megpróbáltak így vagy úgy gyanúsítottá tenni, majd elítélni (Császy, Molnár,Gyurcsány stb).
Volt, akinek több szerencséje volt…”

Érdemes elgondolkodni, hogy ki is állhat emögött.

Aki pedig nem hinné el, annak itt az eredeti cikk:

Végre egy hiteles szocialista arc: A hivatali visszaélés miatt börtönre ítélt Hunvald György a korrupció ellen gyűjt aláírásokat (fotóval)

Pontosabban az Európai Ügyészséghez történő csatlakozásunkért, de a kettő idehaza egy és ugyanazt jelenti. A többrendbeli hivatali visszaélésért jogerősen börtönbüntetésre ítélt szocialista Hunvald György Facebook-oldalát a Mérce.hu szemlézte. Az MSZP erzsébetvárosi elnöke bejegyzésében több ezer aláírás összegyűjtésével büszkélkedik, amelyek mind a korrupcióellenes uniós ügyészséghez történő csatlakozásunkat követelik.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: