Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb jogerős ítélet mondja ki: hazudtak Czeglédy Csabáról
Újabb jogerős bírói ítélet mondta ki: hazudott a propagandaportál, G. Fodor Gábornéknak fizetniük kell.
A Főváros Ítélőtábla jogerős ítéletben mondta ki, hogy a 888.hu hazudott, amikor olyanokat állított, hogy a Czeglédy Csabához köthető iskolaszövetkezetek fő feladata DK-s pártmunka volt, hogy ezek a cégek tüntetésekre mozgósítottak és hogy ezek a DK vállalkozásainak tekinthetők – közölte a Demokratikus Koalíció.

A 888.hu-nak helyreigazítást kell közzétennie és 95 ezer forint perköltséget kell kifizetnie a DK-t képviselő Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodának.

Az ellenzéki párt úgy zárta sorait: „ha tehát a kormánymédia a jövőben esetleg arról írna cikket, hogy honnan van bevétele Czeglédy Csabának, nyugodtan leírhatja, hogy ‘a 888 pénzeli Czeglédyt”. Ez biztosan nem lesz perelhető.”

Az igazság előbb, vagy utóbb kiderül. Sajnos addig egy tehetséges ember életét tönkre teszik. Ezt csinálták Császyékkal is, Sukoró ügyben.
Még mindig nem adják fel ezek a fidesznyikek, hazudnak, lopnak, csalnak, reggel, délben este…

Az arcátlan gazemberek gyűjtő helye már hosszú évek óta a Fidesz és fiók intézményei. A Czeglédy pert mindenestől el fogják veszíteni, de még keresik azt a gazember bírót aki kész a kollaborálásra.

Forrás: MTI-OS / Sztárklikk / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: