Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A sajtó sem arról szól már, mint kellene szólnia. Nem az a baj, hogy vannak elfogult oldalak, hanem az, hogy nincsenek függetlenek. NEm az a baj, hogy megszületnek véleménycikkek, hanem az, hogy egyetlen objektív és tárgyilagos cikk sem születik.

No meg, hogy nem nevezzük nevén a dolgokat. Van egy portál, a BalraMagyar, melynek alcme, hogy a Szocialista Napilap. Ez az is amire az olvasó számit, egy baloldali véleményportál.

Nem értem azonban hogy egy jobbos propagandát toló oldalnak hogyan lehet Szeged ma hírportál a neve, mikor egyrészt Szeged baloldali város, ma holnap és holnapután, ráadásul, mint mondom, egy politikailag annyira elfogult oldal, hogy sokkal inkább lehetne véleményblog, sem mint hírportál. De hogy mennyire etikátlan mindez az ebből a kis cikkből ki is fog derülni, amelyet Ujhelyi István közölt a nyílvánosággal:

Üzenem a Szegedma Hírportál nevű lakájmédiumnak: hazug, aljas propagandisták vagytok a lopott milliárdokból működtetett fideszes agymosógépezet pitiáner részeként!

Történt ugyanis, hogy ez a portál – mindenszentek napján – sunyi módon megint Botka Lászlót és engem támadott. Egyik mai propaganda-cikkükben azt írták, hogy hiába kerestek egy ügyben, a kérdéseikre nem válaszoltam. Ez nettó, gerinctelen hazugság.

Névtelen levelükre ugyanis még annak megérkezése napján tételesen válaszoltam. Ja, hogy nem tetszett nekik a válasz, mert nem fért bele az előre legyártott hazug koncepciójukba? Vagy mert csak akkor járultam hozzá a válasz közléséhez, ha nem változtatnak vagy rövidítenek rajta?

Ez volt a baj?

Hazudtok, fiúk! Pitiáner módon, névtelenül, gyáván hazudtok. Szégyelljétek magatokat, senkiházik! A rendszer összeomlik, nem tart örökké. Ti pedig szemlesütve tagadjátok majd meg mostani önmagatokat.

(A vonatkozó cikket csak azért nem linkelem ide, mert nem akarok ezerszer több látogatót adni nekik mint ahány követőjük összesen van.)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: