Orbán Viktor és Tarlós István - Fotó: Hírhugó
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Néha egyetlen kép többet mond ezer szónál.

Mi az amitől minden politikai vezető, de főleg az erőpolitikával operáló jobboldaliak rettegnek. Nem más, mint hogy lesz egy pillanat amikor kiderül, a király mezittelen. Nos nagyon úgy fest, hogy az internet népművészeinek sikerült lerántaniuk a pongyolát Tarlós Istvánról.

Arról van szó, hogy a főpolgármester egy tehetetlen alak, akit gúsba köt Orbán és kormányzata – az az Orbán, aki szívből utálja Budapestet, mert ez a város, amely sosem fogdta be őt igazán.

Több publicisztika is szól arról, hogy a vidéki tehetséges fiút – ez lenne Orbán – sosem fogadta el a főváros és ha a választási eredményeket szemléljük a Fidesz még a mai napig nem mondható sikeresnek Budapesten.

Mindemellett Tarlós még azzal az avétos poltiikai szemlélettel is megvan áldva, amely a fővárost az 1970-es évek szintjén tartja mind műszakilag mind pedig innovációs szempontból.

De ezt elmagyarázni egy kampányban iszonyúan nehéz. Szerencsére találtunk egy fényképet, melynek szerzője eddig ismeretlen, bár több ellenzéki portálon és facebook oldalon is találkoztunk a művével – aki egyetlen összefüggésen keresztűl lepelezte mindazt a tehetetlenséget, ami jellemzi a mai jobber városvezetést. Nehéz lesz ezzel a képpel szemben érvelnie a Fidesznek a választási kampányban.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: