Megbocsáthatatlan és aljas gaztett amit Gálvölgyi Jánossal művelnek – nagyon így fest a dolog


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az átkos rendszerben legalább világosak voltak a határvonalak. Voltak tiltott, tűrt és támogatott kategóriák. A mai rendszer pedig – midamellett, hogy a jobboldal bejelentette, hogy kulturkampf van – ahhoz is puhány, hogy nyíltan beszéljen a dolgokról.

Nagyon nehéz megmondani mi is van a háttérben, de nehéz másra következetni, mint hogy Gálvölgyi János átkerült a tiltott kategóriába. Valahogy ugyanis mostanában sorra híúsulnak meg a művész fellépései nevetséges indokokkal.

Egy nappal az előadása előtt október 24-én jelentette be a művész hivatalos oldalán, hogy „A Gálvölgyi” c. önálló estet „a megrendelő művelődési ház váratlanul lemondta”. Az indok az volt, hogy nem kelt el elegendő jegy a színész önálló estjére.

Ez persze lehet hogy így van, de vannak benne furcsaságok. A kapost.hu ugyanis megkereste a az illetékes szervezőket, hogy milyen módon hirdették meg Gálvölgyi önálló estjét, mert, hogy a városban senki nem tudott az eseményről.

Azonban a portál érdemi választ nem kapott a kérdésére. Ez már csak azért is érdekes, mert aki jártas a színházi világba egy-két amúgy jobbos propagandát toló színházat leszámítva azt tapasztalhatja, hogy fél évre előre nem lehet jegyet venni az előadásokra.

De a furcsaságok nem érnek véget, ugyanis a mostani Gálvölgyi előadás is elmarad.  A november 8-i Mennyei Hang című Peter Quilter-darab a Játékszín közlése szerint „elháríthatatlan műszaki körülmény miatt”marad el.

Persze elképzelhető, hogy mindez a véletlen műve, csak amikor egy poltikai véleményét nyíltan vállaló, az ország egyik legnépszerűbb színészének a darabjai maradnak el „elháríthatatlan műszaki körülmények miatt” abban a bizonyos jobboldali kultúrkampfban, felmerül a gyanú, hogy bizony másrol lehet szó.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

De ha valaki azt hiszi, hogy Gálvölgyi Jánost félre lehet állítani, ha azt hiszik, hogy nem fogjuk megvédeni a művészt tévednek!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük