Volnert sakkban tartja a Fidesz? – Vagy más okból jelent meg sorosozni a Jobbik sajtótájékoztatóján?


Volner János - Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Jobbik sajtótájékoztatóján jelent meg és szólalt fel a pártból nemrég kilépett Volner János.

A politikus azt tette szóvá, hogy a Jobbik programjában korábban nem szerepelt az Európai Ügyészséghez való csatlakozás, a párt most mégis ezt kezdeményezte a Parlamentben. Igaz az erről szóló javaslatot leszavazta a kormánypárti többség.

Az Európai ügyészséghez való csatlakozásról szóló Jobbikos javaslatról tartott sajtótájékoztatót a párt országgyűlési képviselője. Bana Tibor nemcsak a fideszes képviselőket, hanem egykori párttársait is kritizálta, amiért kedden leszavazták a javaslatot a Parlamentben.

„Sajnálatos módon a jobbikból kizárt vagy távozott képviselők is nemmel szavaztak ebben az ügyben ezzel beálltak abba a sorba abba a hazug és álságos kórusba, ami azt képviseli, hogy itt szuverenitási kérdésről van szó” – így Bana Tibor országgyűlési képviselő.

Az országgyűlés sajtótermében ott volt a Jobbikból nemrég kilépett Volner János is, aki szót kért az ügyben.

„Balczó Zoltán, aki több millióval támogatta a Soros György embereit is magában foglaló konferencia megrendezését, Bana Tibor aki most sajtájt tartott, Staudt Gábor és Gyöngyösi Márton, akkor még egy teljesen más koncepcióban gondolkodtak” – így a politikus.

Volner János szerint a Jobbik 2018-as programjában még szó sem volt az Uniós ügyészség támogatásáról, most is csak liberális nyomásra álltak ki mellette.

„Az Európai Csalás Elleni Hivatal szabadon tevékenykedett Magyarországon, de nem tudott semmit kezdeni a korrupcióval, érdemi befolyást a dolgok alakulására nem tudott gyakorolni. Nekünk, magyaroknak kell ezt a kérdést rendezni és nem fél évente változtatni az elképzelésünket, ahogy ezt most a Jobbik elnöksége teszi a liberális szövetségesek nyomására teszi” – jelentette ki Volner János volt alelnök.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

A Jobbik képviselője végighallgatta egykor párttársát majd a terem sarkából néhány mondatban ő is reagált.


„Semmilyen liberális szövetségese nincs a Jobbiknak és az európai ügyészséggel kapcsolatos álláspontot már jó ideje képviseljük, az OLAF nem tudott eredményt elérni az Európai Ügyészség tudna érdemben vissza tudná szorítani a csalásokat, visszaéléseket” – mondta Bana Tibor országgyűlési képviselő.


Forrás: Hír TV


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük