Ennél nagyobb meglepetés ma már nem lesz – Lázár nagyon keményen megküldte Orbánt és Gulyást is


Lázár János - Fotó: Makó Híradó
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A végén még megérjük, hogy Lázár épít fel egy komoly ellenzéket a Fidesz és Orbánnal szemben? 

Vagy szimplán csak jó zsaru – rossz zsarut játszanak a fiúk?

Lázár heteken belül a kormány asztalára teszi a dohányzás visszaszorítását szolgáló javaslatcsomagját – Gulyás Gergely beszólására és Orbán Viktor álláspontjára egy Facebook-videóban reagált

Elég erősre sikeredett Lázár János október 18-i bemutatkozó beszéde nemdohányzók védelméért felelős miniszteri biztosként: azt javasolta, hogy akik 2020 után születnek, ne vásárolhassanak legálisan dohánytermékeket. További javaslatai között szerepel, hogy teljes tilalom legyen a gépjárművekben lévő dohányzásra, de azt is szorgalmazza, hogy több joguk legyen a társasházaknak a dohányzás korlátozására.

Egy üzenet Gulyásnak…

A múlt heti kormányinfón Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta: a Lázár János által felvetett javaslat szerint a vásárlás tiltására vonatkozó szabályozás 2038-ban lépne hatályba, “ez pedig az egész felvetés komolyságát megkérdőjelezi”. A javaslatot nem támogatja, nem tartja jónak; egyetért azzal, hogy a dohányzás káros, de szerinte az, hogy valami káros, nem jelenti azt, hogy teljes egészében be is kell tiltani.
Lázár János Facebook-oldalán tett közzé egy videót kedden, amiben a komolytalanságot emlegető kritikára reagál: ebben egy cigisdoboz felirata alapján jelzi, hogy a dohányzás nem egészségkárosodást, hanem halált okoz. Lázár felidézte: 22 ezer magyar hal meg a dohányzás káros következményei miatt.

…és egy Orbánnak

Lázár azokra a felvetésekre, amelyek a szabadságjogok korlátozásaként tekintenek a dohánytermékek vásárlásának betiltására, azt mondja a videóban: akkor a drogokat miért tiltjuk be Magyarországon kőkemény eszközökkel? Sokkal többen halnak meg a cigaretta, mint a drog miatt, mégis különböző szabályok vonatkoznak rá.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Lázár János egy doboz kék Szofival a kezében üzent Gulyás Gergelynek és Orbán Viktornak – Fotó: Facebook

Lázár ezzel a miniszterelnöknek üzent: Orbán Viktort az azonnali.hu kérdezte meg arról, támogatná-e a dohányvásárlás betiltását a 2020. január 1-je után születetteknek, aki azt válaszolta: „Nem, egyáltalán nem, én a szabadság oldalán állok.”Forrás: Privátbankár / Lázár János hivatalos oldala / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük