Szijjártó minden nap kinevez valakit minimum miniszteri biztossá – Jól van ez így emberek?


Foreign Minister Peter Szijjarto of Hungary / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Annyi minisztere, államtitkára és tanácsadója van ennek a miniszterelnökünknek hogy Dunát lehet rekeszteni velük. Még sincs annyi eszük, hogy ezt a kis országot tisztességgel elvezessék.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter november elséjétől a Kárpát-medencei külképviseletek tevékenységének összehangolásáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Zsigmond Barna Pált – derül ki a keddi Hivatalos Értesítőből.

A miniszteri biztos kinevezése legfeljebb egy évre szól az utasítás értelmében. Feladatai közé tartozik majd

a Kárpát-medencei külképviseletek nemzetpolitikai tevékenységeinek összehangolása,

a nemzetpolitikai irányelvek összehangolása a külügyi és külgazdsági stratégiával,

közreműködés Magyarország nemzetpolitikai célkitűzéseinek érvényesítésében,

közre kell működnie a külhoni magyarsággal való aktív kapcsolattartás erősítésében,koordinálni fogja az egyes Kárpát-medencei sportberuházások megvalósulását,

ellátja a székelyföldi jeges sportokat érintő infrastrukturális beruházások megvalósításának koordinációját és szakmai felügyeletét.

Csak pár apró kérdés:

Mától van űrkutatásért felelős miniszteri biztosunk is. Vajon mi lesz a dolga? Ábrándosan bámulja a csillagos eget?Ki hatalmazta fel ezeket az aljas hazaáruló senkiháziakat, hogy a mi keservesen megkeresett adónkat külföldön herdálják el? Meddig tűrünk még? Itthon már nincs szükség sem a jégpályára sem a pénzre?

 

Forrás: MenedzsmentFórum / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük