Foreign Minister Peter Szijjarto of Hungary / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Annyi minisztere, államtitkára és tanácsadója van ennek a miniszterelnökünknek hogy Dunát lehet rekeszteni velük. Még sincs annyi eszük, hogy ezt a kis országot tisztességgel elvezessék.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter november elséjétől a Kárpát-medencei külképviseletek tevékenységének összehangolásáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Zsigmond Barna Pált – derül ki a keddi Hivatalos Értesítőből.

A miniszteri biztos kinevezése legfeljebb egy évre szól az utasítás értelmében. Feladatai közé tartozik majda Kárpát-medencei külképviseletek nemzetpolitikai tevékenységeinek összehangolása,

a nemzetpolitikai irányelvek összehangolása a külügyi és külgazdsági stratégiával,

közreműködés Magyarország nemzetpolitikai célkitűzéseinek érvényesítésében,

közre kell működnie a külhoni magyarsággal való aktív kapcsolattartás erősítésében,

koordinálni fogja az egyes Kárpát-medencei sportberuházások megvalósulását,
ellátja a székelyföldi jeges sportokat érintő infrastrukturális beruházások megvalósításának koordinációját és szakmai felügyeletét.

Csak pár apró kérdés:


Mától van űrkutatásért felelős miniszteri biztosunk is. Vajon mi lesz a dolga? Ábrándosan bámulja a csillagos eget?Ki hatalmazta fel ezeket az aljas hazaáruló senkiháziakat, hogy a mi keservesen megkeresett adónkat külföldön herdálják el? Meddig tűrünk még? Itthon már nincs szükség sem a jégpályára sem a pénzre?

 

Forrás: MenedzsmentFórum / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here