Döbbenetes számok kerültek nyílvánosságra – ezután szavazzon bárki a jobboldalra


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nehéz mit mondani így felvezetőnek, döbbenet hová süllyedt az országunk!

Pár évvel ezelőtt, ami egyre távolabbinak tünik a korábbi Szocialista kormányok alatt a teljes nemzetközi gazdasági és politikai elit Magyarországot a régió éllovasának tartotta. Minket vettek fel a legkorábban az Európai Unióba, valamint a NATO-ba.

Magyarország a rendszerváltás után sosem látott ütemben fejlődött szomszédainkhoz képest. Mára ott tartunk, hogy van Szlovák euró és bizony-bizony Románia lehagyott minket.

Nekem már az döbbenetes tény, hogy amig korábban a románok jártak hozzánk dolgozni, ma fél Kelet-Magyarország Románba jár át. Nem is csoda, hiszen a legfrissebb számok szerint a románoknál már a minimálbér is magasabb, mint itt a Nemzeti Együttműködés csodálatos pöcegödrében.

A román minimálbér r 1900 lejről 2080-ra nő, ami 9,4 százalékos emelést jelent. A jelenlegi árfolyammal számolva így a Romániában dolgozók minimum 144 643 forintot kereshetnek szemben a magyar 138 ezerrel.

Ezzel pedig az van, hogy az Orbán-kormány elérte, hogy nem a román segédmunkás dolgozik a magyarnak, ellenkezőleg, mehetünk alamizsnáért a gazdagabb Romániához.Döbbenetesnek tartom, hogy a Fidesz 9 éves kormányzása alatt idáig züllesztette Magyarországot. Erre büszkék? Erre teszik ki majd a plakátokat, hogy Magyarország jobban teljesít?

Minél teljesít jobban?

Mert Romániánál bizonyosan nem!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük