Botrányvideó: Szabó Tímea felmosta a padlót Németh Szilárddal – a parlamentben tette helyre pofátlan viselkedéséért


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A mai nap tagadhatatlanul legnagyobb híre nem más, mint a Párbeszéd harcias képviselőnőjének Szabó Tímeának az az ösztönös kifakadása, ahogyan helyre tette Németh Szilárdot a parlamentben.

A rezsibiztos minden jel szerint nincs tisztában sem a házszabállyal sem az elemi illemszabályokkal, ugyanis már egy óvodás is tudja, ha valaki beszél, szólásra emelkedett annak nem karattyolunk közbe a mondatába. Főleg nem a parlamentben.Azonban a Fidesz ökle keményen póruljárt, ugyanis Szabó Tímeát nem arról lehetett megismerni, hogy megfutamodna, pláne nem a Németh-féle tahóságtól. Pedig nem akármilyen ügyben szólalt fel a fiatal képviselőasszony. Az Index számolt be róla, hogy a Duna alacsony vízállása tette láthatóvá, hogy a Dunába szivárgó talajvízzel az egykori óbudai gázgyár területe mellől veszélyes és rákkeltő anyagok szivárognak a folyóba.

Kulturált vita az Országgyűlésben? Ha Németh Szilárd ül melletted, akkor kicsi rá az esély. A fideszes politikus, még akkor is lelkesen védi Orbánt és a Dunába ömlő rákkeltő anyagokat, amikor nem nála van a szó. – írja közleményében a Párbeszéd.

Gyönyörű ez a videó, ahogyan a képviselőnő elhallgattatja a Fidesz öklét. Így még nem alázták le a Rezsibiztost 35 másodperc alatt:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük