Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy nagyon okosan megfogalmazott írás ami minden szavában mondatában igaz! Egyetlen egy személy, aki meg meri írni a saját gondolatával őszintén a mi problémáinkat is…

“Tisztelt” Miniszterelnök Úr!

Október 23-án mikor jöttek sorban az Élő videós hírek,őszintén mondom kaján vigyorral hallgattam az “Orbán takarodj!” egybehangzó ingerült felszólítást..na nem felbérelt,lefizetett szájkaratésok szájából,hanem bizony Viktor ez a magyar nép,a magyar emberek hangja volt..VÉGRE!

Lassan 30 éves leszek Viktor..de elmondok néhány dolgot,hogy mit tapasztaltam abban az időben,amikor nem Ön és a csürhe bandája volt hatalmon.

1.: 18 éves kor volt a tankötelezettség az én időmben..(’89-es korosztály) -> ez napjainkban 16 évre csökkent, végülis egy lázadó,hormontúltengéses GYEREK ugyan minek tanuljon,ha nem akar..van elég szakember,ebben a szép országban..illetve csak volt..mert vagy kiöregedett már..és nyugdíjas,vagy külföldön él,mert ott megfizetik rendesen..
-Havi 6.000-et fizetek a Díjbeszedő Holdingnak a szemétszállításért,csak épp ember nincs aki dolgozzon ott (is)..

2.: 16 évesen máig rejtély mitől fulladtam,de a hajamtól a talpamig kivizsgáltak, szó szerint mindent amit csak lehet megnéztek,ellenőriztek most figyeljen Viktor 1!!! azaz 1 HÓNAP alatt,nyugodtan csekkolhatja a betegéletút történetemet,úgyis már abba is bele lát,hogy hányszor sz.rok egy nap… NA de 13 évvel ezelőtt 1 Hónap alatt kivizsgáltak..-> 2018-ban várjak 2,3,4,5 vagy még több hónapot arra,hogy egyáltalán orvost láthassak VAGY nyúljak zsebbe az Önök által híresztelt 300.000-es fizetésemből,és menjek maszekhoz..??

3. 2008-ban Édesanyám egyedülálló Anyaként 13.700 Ft-ot kapott “Családi pótlék” jogcímen..mit adj Isten..2018-ban a lányom után 12.500 Ft-ot kapok..-> De csak az magyar akinek az unokája is magyar..meg hozz világra még egy magyart..mer’ha nem nem vagy hazafi..(Családok éve 2018..)
Nemetorszag: GYED!!! 800 EURO AZAZ 240.000 FT

4. 2006-ban a felbérelt “basszukszét a várost,mer’a Gyurcsány “elkúrta” kimehetett az utcára..HANGOT ADNI a nem tetszésének,az MTV székházat dobálhatta tojással..gyújtogathatott,rongálhatott kedvére..(SZÓLÁS SZABADSÁG) Ma 2018-ban ha találkoznék pl 5 barátommal az már “tömeg” és kuss a neve a magyar embernek..(nem is értem Sargentini miért írt jelentést ? )

5. Befizetem az adókat..rohadjak meg egyedül a levegő után nem fizetek még adót..bár amilyen tiszta a levegő itt…??? na szóval éves szinten kb 1-1,4 milliót rakok az államkasszába..AMIBŐL kisvasút,Stadion..Ukrán,Román buszoztatás a hogyan szerezzünk 2/3-ot a birka nép kontójára és csalassal nyerjunk c.tortenetekre tellik..arra NEM,hogy normalis ellatast kapjak ha beteg vagyok,vagy normalis utak legyenek,normalis nyugdijam legyen..de meg lakasom se lehessen,mert maguk szerint az LTP…az nem fontos.hmm…

6. DE A RADIOBAN AZT reklamozni,hogy most mar nem Soros hanem Sargentini a magyarok legnagyobb kartevoje..az fontos..arra elbaszhatjak az adozok penzet..Soros tenyleg hibazott a magyarokkal szemben..megpedig abban,hogy tamogatott egy senkihazi elmebeteg embert tanulni..Ont kedves miniszterelnok ur…-> 2018-ban vehet fel a fiatal diakhitelt..mert nincs Dagobert bacsi mint az on idejeben..

7. Eu-s penzekbol kisvasut,stadion..a vallalkozasok meg nem tudnak feljebb kerulni,ezaltal nem tudnak rendes bert fizetni..igy nincs melos..de kisvasut az van…de az EU az ellensegunk. de jo belole a haverokat penzelni..

8. 28.500 a mindenkori minimal oregsegi nyugdij..egy doboz Algopyrin 800Ft..egy kg kenyer 400Ft..egy kobmeter viz 600Ft..-> Nemetorszagban ha az orvos felir gyogyszert INGYEN A KEZEBE ADJAK AZ EMBERNEK..

9. IDE NEM JON MIGRANS -> BAR VIKI TE TISZTELED AZ ISZLAMOT .AZ INTERNET NEM FELEJT!!..IDE SENKI NEM JON..INNEN MEG A MAGYAR IS MENEKUL..

10. Hitler nagy peldakeped lehet Viktor….mindent ugy csinalsz..csak te per pill a HAJLEKTALANOKAT ULDOZOD,GYUJTOD BE..AKIK MIATTAD ELNEK AZ UTCAN TE NYOMORULT

11..MINDEN DIKTATOR UGYANOTT VEGZI VIKTOR..EZT NE FELEJTSD EL..VAGY ELTAKARODIK VAGY..???

12.Vajon ha feljelentenem Csalasert Miniszterelnok ur..milyen valaszt kapnek?
“Buncselekmeny hianyaban ejtik a vadat”..vagy lenne akkora arca szembeszallni egy MAGYAR ALLAMPOLGARRAL AKIT tevedesbe ejtett szandekosan Onos celjai eleresehez..akinek az adopenzet pofatlanul elcsalta..elsikkasztotta es sajatjakent hasznalta fel? ?
Telinger Andrea

Forrás: Facebook


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: