Bréking! – Klórgáz mérgezés történt a SOTE-n, többek, kisgyermekek is életveszélyben vannak!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Klórgáz mérgezés történt a Semmelweis Egyetem újszülött intenzív osztályán!
Szombatról vasárnapra virradóra klórgáz mérgezés történt a Semmelweis Egyetem Üllői úti újszülött intenzív osztályán – írja a Magyar Hang.
Az osztályon ápolt koraszülöttek, az ott dolgozók és a hozzátartozók közül is többen közvetlen veszélynek voltak kitéve, a sérültek számát egyelőre nem tudni.

A klórgáz erős a légúti és nyálkahártya irritációt, nagy dózis esetén pedig képes égési sérüléseket okozni a légutakban és a testfelszínen is.

A rendőrséget a klinika vezetése értesítette, a hatóság emberei rövid időn belül a helyszínre érkeztek és megkezdték a körülmények rögzítését, valamint a tanúk kihallgatását.Ez lenne Orbán új családpolitikája? Ez a CSOK+ ?

Reméljük sem a babák, sem a mamák, sem az ottani dolgozók, orvosok, ápolók nem szenvedtek maradandó vagy életveszélyes károsodást.

Forrás: atv.hu / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük