Bréking! – Klórgáz mérgezés történt a SOTE-n, többek, kisgyermekek is életveszélyben vannak!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Klórgáz mérgezés történt a Semmelweis Egyetem újszülött intenzív osztályán!
Szombatról vasárnapra virradóra klórgáz mérgezés történt a Semmelweis Egyetem Üllői úti újszülött intenzív osztályán – írja a Magyar Hang.
Az osztályon ápolt koraszülöttek, az ott dolgozók és a hozzátartozók közül is többen közvetlen veszélynek voltak kitéve, a sérültek számát egyelőre nem tudni.

A klórgáz erős a légúti és nyálkahártya irritációt, nagy dózis esetén pedig képes égési sérüléseket okozni a légutakban és a testfelszínen is.

A rendőrséget a klinika vezetése értesítette, a hatóság emberei rövid időn belül a helyszínre érkeztek és megkezdték a körülmények rögzítését, valamint a tanúk kihallgatását.

Ez lenne Orbán új családpolitikája? Ez a CSOK+ ?

Reméljük sem a babák, sem a mamák, sem az ottani dolgozók, orvosok, ápolók nem szenvedtek maradandó vagy életveszélyes károsodást.

Forrás: atv.hu / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük