Az MTI cenzúrázta Hadházy Ákos közleményét Simonkáról – Mi lehozzuk!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Igen szép az a világ, ahol a közpénzekből működő Magyar Távirati Iroda nemes egyszerűséggel megtagadja egy képviselő közleményének kiadását. Mi változtatás nélkül közöljük Hadházy Ákos írását:

Az MTI megtagadta annak a sajtóközleménynek a közlését, amelyiket Simonka fideszes képviselő mentelmi jogának felfüggesztése kapcsán adtam volna ki.

Nem tudom, hogy kire gondoltak, lehet, hogy Simonka unokatestvérének, Tóth Renátának az említése volt a probléma – pedig csak egy felháborító, de nyilvános dokumentumból ( ide kattintva elérhető – szerk.) közöltem adatot, ráadásul arról, hogy a hölgy EU pénzt nyert.(Azon az egyesületen keresztül, aki a milliárdos csalással vádolt másik egyesület telephelyén volt bejelentve)

A közlemény egyébként így szólt volna:

Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közleménye

Budapest, 2018. október 29., hétfő (OS) – Miért szabotálta az ügyészség éveken keresztül a Simonka ügy nyomozását? Dr. Hadházy Ákos független képviselő sajtótájékoztatón reagált a Simonka György mentelmi jogáról szóló szavazás eredményére:Simonka és a magyar ügyészség még mindig tud meglepetéssel szolgálni. Bár elvileg évek óta nyomozgatnak az ügyében, de egészen a legutolsó időkig kézi vezérléssel osztogathatta a vidékfejlesztési LEADER pénzeket?

Juttatott így többek között unokatestvérének (Tóth Renáta, 12 millió forintos támogatás) és üzlet-és tettestársainak és családtagjai cégeinek.

A helyi támogatásokat egészen három héttel ezelőttig a nyomozás alatt levő Magyar Termés TÉSZ (korábban pedig Simonka) telephelyére bejegyzett gyönyörű nevű KERTÉSZEK FÖLDJE AKCIÓCSOPORT EGYESÜLET terítette. Most éppen 700 millió elosztásáról döntött. A pénzek között “persze” ott vannak a Simonkához ezer rokoni és üzleti szállal kötődő cégek, magánszemélyek, “alapítványok”.

Ahelyett, hogy ezt az embert már régen vádemeléssel bíróság elé állították és elítélték volna, a legutóbbi időkig szabadon osztogathatta a pénzeket- a magyar ügyészség asszisztálásával. A fideszes képviselő mentelmi jogának felfüggesztéséről ezért megfelelő korább ügyészi indítvány hiányában csak most tudott dönteni az Országgyűlés. Nem véletlen, hogy a hosszú időn át elszabotált lépés előtt el is költözött az “Akciócsoport” egy új irodába ….

Kiadó: Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük