A Párbeszéd zseniális videót készített a repülöző Orbán Viktorról


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Párbeszéd Magyarországért Párt új kampányfilmben üzent hadat az intézményesített korrupciónak.

Sokszor jelent problémát, hogy hiába vannak egyértelmű ügyei a Fidesznek, olykor oly szövevényes az ügy, hogy egész egyszerűen a politikával kevéssé foglalkozók nem is látják át. Ebben lépett most nagyot a Párbeszéd.

Ahelyett, hogy bonyolult szóvirágokban fogalamzták volna meg, mi is a probléma azzal, hogy Orbán Viktor az őt körbevevő nagytőkések repülőjén utazgat focimeccsekre, egyszerűen lényegretörően és színesen mutatták mindezt. Mindenki számára befogadható módon.

Mint a párt fogalmaz: Orbán repüljön!

„Harminc éve így megyek, jövő héten is így fogok menni, és azután is így fogok menni” – Orbán Viktor.

Nyugat-Európában szinte nincs olyan politikus, aki nem bukott volna bele miután kiderült, hogy egy milliárdos reptette a magángépén. Orbánnak menni kell.A videót itt tekintheti meg. Ha ön is úgy gondolja, hogy másoknak is látniuk kellene ezt kérjük ossza meg a cikkünket:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük