Patkányok, csótányok, szeméthegyek… – Ha Tarlós és Orbán marad, marad a patkány, a csótány és szemét is


Orbán Viktor és Tarlós István - Fotó: Hírhugó
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A budapesti kórházakban csótányok, az utcákon patkányok és egyre több helyen a szeméthegyek… 

Hogyan fog Orbán Viktor és Tarlós István több százmilliárdos fejlesztést megvalósítani Budapesten, amikor a városvezetés arra is képtelen, hogy tisztán tartsa a várost?

Ahogyan most sem foglalkoznak a problémákkal, úgy a jövőben sem fognak, hiszen a luxus magángépek bőrüléseiből nem látszanak a patkányok és a szeméthegyek, és a VIP-ellátáson sem fognak csótányokkal találkozni.

Ha Tarlós marad, akkor maradnak a patkányok, a csótányok és a szemét.

2018-ra azt azt látjuk Magyarországon, hogy sok helyen nem viszik el a szemetet, vagy későn viszik el a szemetet és a patkányok elszaporodtak. Az ország 116 településén állt le a szemétszállítás. Szaniszló Sándor, az MSZP fővárosi képviselője és Őrsi Gergely, az MSZP budapesti alelnöke vitt is néhány zsák 12 napos szelektív hulladékot a II. és a XVIII. kerületből a Kossuth tér elé.

Ha a kormány nem oldja meg a hónap végéig Budapest és az ország szemétszállítási problémáját, akkor megfontoljuk a polgári engedetlenség elindítását, és a Kossuth tér elé fogja vinni mindenki a szelektív szemetét, aki elégedetlen. Talán így Orbán parlamenti dolgozószobájából is nyomon követhető lesz a probléma.

 

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük