Orbán Viktor és Tarlós István - Fotó: Hírhugó
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A budapesti kórházakban csótányok, az utcákon patkányok és egyre több helyen a szeméthegyek… 

Hogyan fog Orbán Viktor és Tarlós István több százmilliárdos fejlesztést megvalósítani Budapesten, amikor a városvezetés arra is képtelen, hogy tisztán tartsa a várost?

Ahogyan most sem foglalkoznak a problémákkal, úgy a jövőben sem fognak, hiszen a luxus magángépek bőrüléseiből nem látszanak a patkányok és a szeméthegyek, és a VIP-ellátáson sem fognak csótányokkal találkozni.

Ha Tarlós marad, akkor maradnak a patkányok, a csótányok és a szemét.

2018-ra azt azt látjuk Magyarországon, hogy sok helyen nem viszik el a szemetet, vagy későn viszik el a szemetet és a patkányok elszaporodtak. Az ország 116 településén állt le a szemétszállítás. Szaniszló Sándor, az MSZP fővárosi képviselője és Őrsi Gergely, az MSZP budapesti alelnöke vitt is néhány zsák 12 napos szelektív hulladékot a II. és a XVIII. kerületből a Kossuth tér elé.

Ha a kormány nem oldja meg a hónap végéig Budapest és az ország szemétszállítási problémáját, akkor megfontoljuk a polgári engedetlenség elindítását, és a Kossuth tér elé fogja vinni mindenki a szelektív szemetét, aki elégedetlen. Talán így Orbán parlamenti dolgozószobájából is nyomon követhető lesz a probléma.

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: