Erre bezzeg van pénz! – Közben a kórházakat ellepik a csótányok, az utcákat a szemét és a rágcsálók…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szeptember 12-14. között tartotta Velencén a hagyományos őszi évadnyitó kihelyezett frakcióülését a Fidesz, ahol a résztvevők az előttük álló időszak főbb témáit, irányvonalait beszélték át.

Finoman fogalmazva is durván sokba került a fideszes buli… A rendezvényért 16,7 millió forintot fizettek ki – derül ki a parlament honlapján elérhető szerződéslistából.

A szerződést a frakció nevében Kocsis Máté írta alá a White Hotel Marketing Kft.-vel. Az idei kihelyezett ülés tekintetében lényegében lemásolták a tavalyi évet, hiszen akkor is Velence volt a helyszín és a White Hotel Marketing Kft. a másik szerződő fél. Az akkori eseményt azonban valamivel olcsóbban úszta meg a Fidesz, hiszen az ideinél közel 9 százalékkal kevesebb összeget, 15,2 millió forintot kellett kifizetni.

Az 16,7 millió forintos költség egyébként a második legdrágábbá avanzsálta a mostani frakcióülést. A szerződéslista szerint a 2016 őszén Balatonfüreden tartott “gyűlés” ennél is többe, 17,3 millió forintba került, amit a füredi Flamingó Wellness és Konferencia Hotelt működtető Cziegle-Flamingó Kft. számlázhatott ki a Fidesznek.

Mindeközben:

A szemétszállítás 116 településen leáll.

Az otthontalanokat vegzálják.Az étkezési csekkes cégek több tízmilliárdos kártérítést kapnak.

Cafeteria beszántva.

LTP beszántva. Lakásfelújítás és 5.000 munkahely oda.

A kórházakat ellepik a csótányok.

Budapesten több a patkány lassan mint az ’50-es években.

Forrás: Menedzsment Fórum / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük