Hatalmas belharc a jobboldalon? – Lázár János nekiment a fél pártnak


Lázár János - Fotó: Lázár János Hivatalos közösségi oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.2K

Ha valaki nézi a jobboldal mai állapotát két dolog elmondható, az egyik hogy sajnálatos módon hatalmas többségben vannak jelenleg, ez viszont nem istentől elrendeltetett. Mert emellett az is elmondható, hogy ha lassan is, de morzsolódik fel a fideszes egység és helyébe lép a kétség.

Finoman de egyre inkább egymás torkának esnek a jobboldal politikusai és politikai szekértolói. Ezt egyébként szokás kultúrharcnak nevezni arrafelé.De kultúrharc-e az, amikor Lázár János, aki egyébiránt az elöző Orbán-kormány szinte második embere volt, most pedig teljesen kiszorult a husos fazék környékéről nemes egyszerűséggel bocsánatkérésre szólította fel saját párttársait.

Nehéz máshogy értelmezni a szavait, amikor is arról beszélt 1956 kapcsán, hogy akik az egykori MSZMP tagjai voltak, azok megkövethetik a magyar népet, mivel gyilkosokkal vállaltak kollaborációt. A politikus szerint ezért minimum bocsánatkéréssel tartoznak.

Ha viszont végigondoljuk mindezt, könnyen belátható, hogy itt világosan a sajátjaira céloz a politikus, hiszen Kövér Lászlón át  Matolcsy György, Martonyi János, Hoffmann Rózsa, Schmitt Pál, sőt Harrach Péter és Pintér Sándor és még sokan a mai keresztény konzervatív oldalon az MSZMP-ben sertepertéltek.

Ha a KISZ-t vagyis az egykori Kommunista Ifjúsági Szövetséget is nézzük, akkor pedig Lázár kijelentéseit maga Orbán Viktor is magára vehette. Akinek pedig kétségei lennének Lázár szavait illetően, vagyis a politikai baki kategóriájába sorolná mindezt eláruljuk, nem ez az első fondorlatos célozgatása Lázárnak.

Korábban többen arról beszéltek, hogy nyíltan bejelentkezett Orbán Viktor utódjának a politikus. Amikor is Orbán arról beszélt, hogy egy miniszterelnöknek tudnia kell ultizni, Lázár János ultizós videókat tett fel interenetes oldalára.
Véleményem szerint lesz itt még marakodás a koncon és a NER végül saját magát fogja felfalni.

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.2K
  • 1.2K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük