Merénylet Soros György ellen – az amerikai milliárdos komoly veszélybe került


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3
    Shares

Merényletkísérletet hajottak végre az amerikai milliárdos Soros György ellen.

Az ATV számolt be róla, hogy robbantásos merényletet kíséreltek meg az amerikai milliárdossal szemben. A New York Times információi szerint ugyanis pokolgépet találtak Soros bedfordi bírtokának postaládájában.

A bombára a milliárdos egyik alkalmazottja talált rá, mikor ellenőrizte a reggeli postát, tehát a csomag és benne a robbanószerkezet a milliárdos postaládájában voltak. A szerkezet nem lépett működésbe.

Az FBI megkezdte a nyomozást az ügyben azután, hogy a tűzszerészek megsemmisítették a csomagot. A vizsgálatot végző hatóságok szerint a lakosság nem volt  veszélyben és Soros György sem tartózkodott a fent említett időben otthonában.

Azonban mindenképpen izgalmas ez a fejlemény az, hogy a csomag hogyan mehetett át az amerikai posta rendszerén, melyet igen erőteljesen vizsgálnak, főleg mivel az Államok kimeleten kezeli a terrorkockázatot.

A szerencsésen végződött merényletkísérlet veszélyesebb annál, mint ahogyan hangzik, hiszen több halálos áldozatot is szedhetett volna. Amennyiben új információ kerül nyilvánosságra az ügyről természetesen beszámolunk róla.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük