Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Merényletkísérletet hajottak végre az amerikai milliárdos Soros György ellen.

Az ATV számolt be róla, hogy robbantásos merényletet kíséreltek meg az amerikai milliárdossal szemben. A New York Times információi szerint ugyanis pokolgépet találtak Soros bedfordi bírtokának postaládájában.

A bombára a milliárdos egyik alkalmazottja talált rá, mikor ellenőrizte a reggeli postát, tehát a csomag és benne a robbanószerkezet a milliárdos postaládájában voltak. A szerkezet nem lépett működésbe.

Az FBI megkezdte a nyomozást az ügyben azután, hogy a tűzszerészek megsemmisítették a csomagot. A vizsgálatot végző hatóságok szerint a lakosság nem volt  veszélyben és Soros György sem tartózkodott a fent említett időben otthonában.

Azonban mindenképpen izgalmas ez a fejlemény az, hogy a csomag hogyan mehetett át az amerikai posta rendszerén, melyet igen erőteljesen vizsgálnak, főleg mivel az Államok kimeleten kezeli a terrorkockázatot.

A szerencsésen végződött merényletkísérlet veszélyesebb annál, mint ahogyan hangzik, hiszen több halálos áldozatot is szedhetett volna. Amennyiben új információ kerül nyilvánosságra az ügyről természetesen beszámolunk róla.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: