Merénylet Soros György ellen – az amerikai milliárdos komoly veszélybe került


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Merényletkísérletet hajottak végre az amerikai milliárdos Soros György ellen.

Az ATV számolt be róla, hogy robbantásos merényletet kíséreltek meg az amerikai milliárdossal szemben. A New York Times információi szerint ugyanis pokolgépet találtak Soros bedfordi bírtokának postaládájában.A bombára a milliárdos egyik alkalmazottja talált rá, mikor ellenőrizte a reggeli postát, tehát a csomag és benne a robbanószerkezet a milliárdos postaládájában voltak. A szerkezet nem lépett működésbe.

Az FBI megkezdte a nyomozást az ügyben azután, hogy a tűzszerészek megsemmisítették a csomagot. A vizsgálatot végző hatóságok szerint a lakosság nem volt  veszélyben és Soros György sem tartózkodott a fent említett időben otthonában.

Azonban mindenképpen izgalmas ez a fejlemény az, hogy a csomag hogyan mehetett át az amerikai posta rendszerén, melyet igen erőteljesen vizsgálnak, főleg mivel az Államok kimeleten kezeli a terrorkockázatot.

A szerencsésen végződött merényletkísérlet veszélyesebb annál, mint ahogyan hangzik, hiszen több halálos áldozatot is szedhetett volna. Amennyiben új információ kerül nyilvánosságra az ügyről természetesen beszámolunk róla.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük