Te hallod a különbséget az olcsó és a drága zongora között? (videóval)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Van az úgy, hogy nem minden bejegyzés politikáról szól, mert az életünk sem csupán politika. Na meg holnap mindenki jól kipolitizálhatja magát az ellenzéki tüntetésen. Ma viszont adjunk egy kicsit a művészetnek.

Találtam egy zseniális youtube csatornát, ahol egy vérprofi művész egy szál zongorán olyan dolgokat művel, melytől tátva maradt a szám. Persze alapvetően is vonzódom a zongorákhoz és a billentyűs művészethez, de aki laikus annak számára is egy csoda Lord Vinheteiro internetes csatornája. (itt nézheti meg a teljes tartalmat)

Mielőtt valaki megilyedne nem kell vájfülűnek lenni, a művész ugyanis ismert slágereket, filmzenéket mutat be, sok esetben humoros formában. És hogy mennyire nem csak a művészetkedvelőknek élvezetes a csatorna, nos eddig majdnem 3 millió ember követi napi szinten a művész munkásságát.A videó amit kipécéztem arról szól, hogy a művész különböző árkategóriájú zongorákon játszik. Sokszor gondoljuk azt, hogy a hangszer minősége és ára befolyásolja a végeredményt. “Ja hát olyan drága eszközön nekem is menne” – gondolhatjuk. Most azonban nézze meg, Ön hallja a zongorák között a különbséget?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük