Te hallod a különbséget az olcsó és a drága zongora között? (videóval)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Van az úgy, hogy nem minden bejegyzés politikáról szól, mert az életünk sem csupán politika. Na meg holnap mindenki jól kipolitizálhatja magát az ellenzéki tüntetésen. Ma viszont adjunk egy kicsit a művészetnek.

Találtam egy zseniális youtube csatornát, ahol egy vérprofi művész egy szál zongorán olyan dolgokat művel, melytől tátva maradt a szám. Persze alapvetően is vonzódom a zongorákhoz és a billentyűs művészethez, de aki laikus annak számára is egy csoda Lord Vinheteiro internetes csatornája. (itt nézheti meg a teljes tartalmat)

Mielőtt valaki megilyedne nem kell vájfülűnek lenni, a művész ugyanis ismert slágereket, filmzenéket mutat be, sok esetben humoros formában. És hogy mennyire nem csak a művészetkedvelőknek élvezetes a csatorna, nos eddig majdnem 3 millió ember követi napi szinten a művész munkásságát.

A videó amit kipécéztem arról szól, hogy a művész különböző árkategóriájú zongorákon játszik. Sokszor gondoljuk azt, hogy a hangszer minősége és ára befolyásolja a végeredményt. “Ja hát olyan drága eszközön nekem is menne” – gondolhatjuk. Most azonban nézze meg, Ön hallja a zongorák között a különbséget?
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük