Ujhelyivel ordenáré módon kiabáltak, örjöngtek a Fideszesek, de nem bírtak el a szoci politikussal (+videóval)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 19

Na ilyen az, amikor Fideszesek találkoznak az igaz-beszéddel.

Figyelemfelkeltő a cikk, azonban néha egy cím nem tudja átadni mindazt, ami történt valójában. Ugye volt már olyan hogy fideszes szabadcsapatok MSZP-s rendezvényeket hekkeltek meg, ordenáré módon üvöltöztek, de olyan ritkán történik, amikor egy komplett képviselőtestület ront rá szocialista politikusra.

Nagykőrős a helyszín, az a település, ahol ugye határozatban “kommunistázták” le a Sargentíni jelentét. Az MSZP európai parlamenti képviselője, pedig vitára hívta ki a testületet. Akik ugyan a vitát elfogadták, de valami egészen más lett vita helyett.

A vitában már ha lehet vitának nevezni mindazt ami itt történt Ujhelyi úriemberkéánt viselkedett, nem úgy a testület és annak polgármestere Cira Szabolcs.

Az még csak hagyján, hogy folyamatosan üvöltöztek a EP képviselővel, de láthatóan azt sem tudták miről szól a Sargentini jelentés. Amikor pedig Ujhelyi azt javasolta, menjenek végig pontról-pontra a jelentésen, mutassák be hol kommunista a jelentés, hol szól a jelentés a magyar kerítés lebontásáról és a migránsok hazánkba telelpítéséről egyszerű válasz érkezett a jobbolaliakról

nemes egyszerűséggel azt mondták, nem érdekli őket a jelentés

Ujhelyi felhívta a figyelmet, hogy igen vicces az, amikor őt és a Szocialistákat, na meg a jelentést kommunistázzák úgy, hogy a nagykőrösi polgármester MSZMP tag volt, vagyis maga is tagja volt a kommunista állampártnak.

Tudja az a különbség köztünk – érvelt Ujhelyi – hogy amíg maga az MSZMP-nek volt tagja, addig én az MSZP tagja vagyok.

Ez a videó mindent bebizonyít arról, hol tart ma a jobboldal.

  


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 19
  • 19
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük