Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Na ilyen az, amikor Fideszesek találkoznak az igaz-beszéddel.

Figyelemfelkeltő a cikk, azonban néha egy cím nem tudja átadni mindazt, ami történt valójában. Ugye volt már olyan hogy fideszes szabadcsapatok MSZP-s rendezvényeket hekkeltek meg, ordenáré módon üvöltöztek, de olyan ritkán történik, amikor egy komplett képviselőtestület ront rá szocialista politikusra.

Nagykőrős a helyszín, az a település, ahol ugye határozatban “kommunistázták” le a Sargentíni jelentét. Az MSZP európai parlamenti képviselője, pedig vitára hívta ki a testületet. Akik ugyan a vitát elfogadták, de valami egészen más lett vita helyett.

A vitában már ha lehet vitának nevezni mindazt ami itt történt Ujhelyi úriemberkéánt viselkedett, nem úgy a testület és annak polgármestere Cira Szabolcs.

Az még csak hagyján, hogy folyamatosan üvöltöztek a EP képviselővel, de láthatóan azt sem tudták miről szól a Sargentini jelentés. Amikor pedig Ujhelyi azt javasolta, menjenek végig pontról-pontra a jelentésen, mutassák be hol kommunista a jelentés, hol szól a jelentés a magyar kerítés lebontásáról és a migránsok hazánkba telelpítéséről egyszerű válasz érkezett a jobbolaliakról

nemes egyszerűséggel azt mondták, nem érdekli őket a jelentés

Ujhelyi felhívta a figyelmet, hogy igen vicces az, amikor őt és a Szocialistákat, na meg a jelentést kommunistázzák úgy, hogy a nagykőrösi polgármester MSZMP tag volt, vagyis maga is tagja volt a kommunista állampártnak.

Tudja az a különbség köztünk – érvelt Ujhelyi – hogy amíg maga az MSZMP-nek volt tagja, addig én az MSZP tagja vagyok.

Ez a videó mindent bebizonyít arról, hol tart ma a jobboldal.

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: