Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lassan becsukom az internetet, mert olyan világban élünk, amelyet lassan az agyam nem tud feldolgozni.

A fideszesek megkeverték azt a bizonyost méghozzá egy méretes NER felratú péklapáttal. Van itt minden, tandíj, kútdíj, megszorító csomag, hajléktalanellenes törvény… soroljam még.

Sosem gondoltam, hogy a kollektív elmebaj a mindennapjaink részévé válik. Mindeközben ítélet nélkül még mindig rácsok mögött a sztárügyvéd, aki maradjunk annyiban jó pár kellemetlen pilalantot okozott a jobboldalnak. És még a rácsok mögül is folyamatosan nyeri a pereket a NER világával szemben.

Úgy néz ki új módszerrel kísérleteznek, hátha meg tudják törni az MSZP-s politikust. A több mint egy éve előzetes letartóztatásban lévő politikus ellen az első fegyelmi elmarasztalás akkor született, mikor lelepleződött szörnyű bűne, vagyis hogy cellájában túl sok könyvet tart a galád.

Most még nevetségesebb indokkal rendszabályozták meg a politikust Szegeden.

Czeglédy Csaba ellen fegyelmi eljárás indul, mert borostás.

Ugyan létezik olyan szabály, hogy a fogvatartott nem változtathatja meg külsejét ahhoz képest, ahogy a büntetés-végrehajtásba bekerült, de jelen esetben szó nincs arról, hogy Czeglédy felismerhetetlenné vált volna egy megnövesztett szakáll miatt. – íjra a Sztárklikk.

Czeglédy kérte, mutassák meg neki azt a szabályt a házirendben, amit megszegett, de végül külön bv-eljárás indult a kérdés kivizsgálására.

Várom, hogy a tisztelt büntetés végrehajtás mikor vesz elő egy vonalzót, hogy megmérje Czeglédy hajának hosszát, esetleg mérleget, nem fogyott-e a kíváló börtönkoszt miatt a politikus, hátha még amiatt is rá húzhatják a vizes lepedőt.

Döbbenet ami itt folyik.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: