Most újra fegyelmi elé rángatják Czeglédy Csabát – morbidabb váddal, mint hogy túl sok könyve van


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lassan becsukom az internetet, mert olyan világban élünk, amelyet lassan az agyam nem tud feldolgozni.

A fideszesek megkeverték azt a bizonyost méghozzá egy méretes NER felratú péklapáttal. Van itt minden, tandíj, kútdíj, megszorító csomag, hajléktalanellenes törvény… soroljam még.

Sosem gondoltam, hogy a kollektív elmebaj a mindennapjaink részévé válik. Mindeközben ítélet nélkül még mindig rácsok mögött a sztárügyvéd, aki maradjunk annyiban jó pár kellemetlen pilalantot okozott a jobboldalnak. És még a rácsok mögül is folyamatosan nyeri a pereket a NER világával szemben.

Úgy néz ki új módszerrel kísérleteznek, hátha meg tudják törni az MSZP-s politikust. A több mint egy éve előzetes letartóztatásban lévő politikus ellen az első fegyelmi elmarasztalás akkor született, mikor lelepleződött szörnyű bűne, vagyis hogy cellájában túl sok könyvet tart a galád.

Most még nevetségesebb indokkal rendszabályozták meg a politikust Szegeden.

Czeglédy Csaba ellen fegyelmi eljárás indul, mert borostás.

Ugyan létezik olyan szabály, hogy a fogvatartott nem változtathatja meg külsejét ahhoz képest, ahogy a büntetés-végrehajtásba bekerült, de jelen esetben szó nincs arról, hogy Czeglédy felismerhetetlenné vált volna egy megnövesztett szakáll miatt. – íjra a Sztárklikk.Czeglédy kérte, mutassák meg neki azt a szabályt a házirendben, amit megszegett, de végül külön bv-eljárás indult a kérdés kivizsgálására.

Várom, hogy a tisztelt büntetés végrehajtás mikor vesz elő egy vonalzót, hogy megmérje Czeglédy hajának hosszát, esetleg mérleget, nem fogyott-e a kíváló börtönkoszt miatt a politikus, hátha még amiatt is rá húzhatják a vizes lepedőt.

Döbbenet ami itt folyik.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük