Köszi Orbán! – Valami még marad a magyaroknak vagy mindent elveszel? – Ilyen féregség a világon nincs


during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2

Döbbenetes! Még mit vesz el a maffia-kormány???

Drágulhat a közös költség a lakástakarékok támogatásának megszüntetése miatt, hiszen hasonló hozammal kecsegtető betétbe a társasházak nem tudják elhelyezni a lakóktól beszedett pénzt – nyilatkozta a Társasházkezelők Szövetsége az RTL Klub Híradónak.

A szövetség szerint egymillió ember járhat rosszul, mert az Országgyűlés megszüntette a lakástakarékok után járó állami támogatást, így ha a most élő szerződések is lejárnak, egymillió család járhat rosszul.Még jó hogy nagyon sok ház kötött lakástakarék szerződést, amiből valamilyen felújítást akartak elvégezni mondjuk. A tervezésnél számoltak az állami támogatással. Ha az nincs, pótolni kell valahonnan.

Egészen halkan jegyzem meg valaki ezen is nagyot fog kaszálni,a kérdés csak az hogy mikor állnak elő egy új tervel,aminek természetesen csak egy fideszes kötődésű bank fog megfelelni.

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2
  • 2
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük